Розвиток країни залежить від стабільності економіки

Понеділок, 06 липня 2015, 17:41
Доля країни залежить від ефективної економічної політики – бізнесмени Поділля висловили свої думки стосовно подолання кризових явищ в державі.
Бізнес, що розвивається, потребує стабільної макроекономічної ситуації. Саме щоб підтримати сприятливе середовище для вітчизняного середнього капіталу, подільські бізнесові кола зібралися за круглим столом. Своїм досвідом та баченням перспектив у розвитку економіки держави з представниками аграрного сегменту економіки Хмельниччини ділився відомий фінансист та депутат Михайло Довбенко.
 
Громадська організація «Нова Економічна Політика», учасниками якої є представники потужних підприємств області, вже неодноразово запрошувала на Поділля відомих діячів та політиків сучасності. Громадська організація згуртувала у своїх лавах найбільших виробників, зокрема і аграрної галузі. Цього разу за круглим столом з НЕПівцями зустрічався заступник голови комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності, доктор економічних наук Михайло Довбенко. Гість із столиці плідно поспілкувався з місцевими бізнесменами, а їх, передовсім, цікавить інвестиційний клімат на найближчий час. Фінансист переконаний – найважчі часи країна вже пережила. Проводячи паралелі з ситуацією в Греції, Михайло Довбенко бачить позитивний імідж нашої країни у відношеннї іноземних партнерів.
Хорошим знаком для стабільного ведення бізнесу народний обранець вважає і проведення найближчим часом великих бізнесових форумів за участі нашої держави у США та Німеччині.
Підписана угода з МВФ дає маленьку надію на довготривалу прихильність світової спільноти до України. Все більше в державі говорять і про реструктуризацію зовнішніх боргів, проте громадян, котрі взяли валютні кредити декілька років тому цікавить і погашення боргів внутрішніх. Понад сто тисяч кредитних угод очікують на свою подальшу фінансову долю, а вона залежить від прийняття законопроекту № 1558. Проте його підписання, на думку Михайла Довбенка, не вирішує проблеми.
Основою для впевненого економічного розвитку в державі учасники круглого столу одноголосно називають згуртованість.
На сьогодні громада сподівається на підтримку держави при веденні чесного бізнесу. Саме тому за круглим столом прозвучала думка про неефективну роботу Антимонопольного комітету у часи кризи.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21