Виставка екзотичних тварин у Хмельницькому

Четвер, 16 липня 2015, 18:07
Анаконда, какаду та удав – до Хмельницького завітала виставка екзотичних тварин.
Еублефар, анаконда та дeгу – екзотичні звірі завітали до Хмельницького. Більше 50 різноманітних рептилій, сов та гризунів приїхали до обласного центру з Харкова. Доглядачі тварин запевняють – всі вихованці люблять увагу та не мають хижацьких звичок.
Незвичні створіння на цій виставці зібрані з усього світу. Африка, Австралія, Індія – рептилії та птахи з усіх континентів зібралися в одному місці. Тварини, кажуть доглядачі, вибагливі до догляду та потребують щоденної уваги. Однак за це платять відданістю. Серед яскравих експонатів тваринної колекції – какаду Гоша. Голосистий птах подобається дітям, однак літати не може. Проте здатен виконувати акробатичні трюки та вимовляти слова.
Рептилії, серед яких двохметрова анаконда, у вольєрах виглядають не такими небезпечними, як у фільмах. Проте, як і усі хижаки, полюбляють м’ясо. Для тварин передбачений спеціальний раціон – крупних рептилій годують курятиною.
Еублефари, сови, шиншили та навіть схожі на мишей дегу - теж частина екзотичної колекції, якій вже 16 років. Кожен експонат передовсім привертає увагу маленьких відвідувачів, адже для них ці звірята як пернаті та волохаті друзі. Проте брати їх у руки ризикують не всі. Особливу пересторогу викликають змії. Проте в колекції немає отруйних хижаків, запевняють доглядачі.
Особливої уваги заслуговує і окраса колекції – мавпа Вітя. Чотирнадцятирічний самець саме перебуває в розквіті сил, тому власник колекції розшукує для нього подругу. Зараз макака на відвідувачок виставки реагує по-особливому. Зазвичай Вітя любить позувати перед камерами та з напоїв віддає перевагу холодненькому квасу.
Загалом колекція екзотичних тварин налічує більше 50 тварин. У кожного є своя історія та далека країна походження. Тому всі, хто любить фауну, можуть завітати на виставку задля нових вражень, адже тварини пробудуть у Хмельницькому до вересня.
Loading...

Новина дня

39 міських депутатів за торгівельну блокаду Ні торгівлі з окупантами та непідконтрольними українськими територіями. Сьогодні по обіді Рада Національної Безпеки та Оборони винесла рішення про підтримку торговельної блокади з окупованими територіями. Хмельницькі обранці зробили ж так само. За рішення, яке складалося з дев’яти звернень до Президента України, Голови Верховної Ради України та інших високопосадовців, проголосували 39 міських обранців.

Останні новини

17:50
Ознайомлений означає захищений: Як захистити свої права при покупці товару неналежної якості  
17:36
39 міських депутатів за торгівельну блокаду Ні торгівлі з окупантами та непідконтрольними українськими територіям... 
14:34
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:42
У Хмельницькому підбили підсумки боротьби з туберкульозом Не зупинили й не подолали… Майже півсотні ... 
13:35
Підсумки тижня - "Шевченківські дні" Квіти, читання віршів, вистави… Шевченківський тиждень у Хмельницькому був багатий ... 
18:03
Хмельницькі поліцейські пропонують міським школам альтернативний спосіб вирішення дитячих конфліктів  
11:51
На Хмельниччині жінку облили бензином і погрожували підпалом Розбійний напад стався у Китайгород... 
10:48
Двоє бійців 8 полку спецпризначення майже місяць перебувають у полоні бойовиків Зв’... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.03.2017 14:34
На Варті. Запис прямого ефіру від 14 березня
  Гості студії - добровольці Ігор Олійник, Георгій Понуношвілі та Тарас Б...
15.03.2017 11:43
Про здоров'я. Ефір від 13 березня
  Гість студії - Сергій Ковальський - головний лікар Віньковецької центральної районної лікарн...
15.03.2017 10:51
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №17
  Огляд ігрового вікенду у відкритому чемпіонаті міста з футзалу....
15.03.2017 09:59