Волочищина доєдналася до святкувань по всій Україні

Понеділок, 24 серпня 2015, 18:13
У райцентрі на головній площі міста вже зранку розпочалася святкова хода, адже працьовиті люди та потужні підприємства – це гордість будь-якого регіону.
У колоні, звеличені працею, дружно крокували хлібороби та машиністи, митці та медики. Для всіх національне свято – черговий привід одягнути вишиванку та вийти у центр міста на прогулянку з сім’єю. Драйву ході на честь Дня Незалежності додав міський мотоклуб - швидка їзда не заважає їм бути патріотами.
Гості свята помолилися за мир в країні – молебень отець Миколай присвятив пам’яті полеглих захисників та тим, хто зараз виконує свій громадянський обов’язок.
Гордість краю-захисники нашої Незалежності, у день державного свята отримали від благодійного фонду Сергія Лабазюка « Ми поруч» подарунки.
На допомогу міській комунальній службі, народний обранець Сергій Лабазюк передав новенького помічника – автомобіль для прибирання вулиць.
Як запевняють гості містечка, козаки, що пригощали охочих святковим баношем, Волочиськ вразив своєю чистотою та затишністю. Побувавши у багатьох містах Європи, 70-тилітній козак Іван Забабаха переконався - наша нація надто велелюбна, аби терпіти зазіхання на свою територію ворожих військ.
Поки на сцені тривав святковий концерт за участю відомих артистів краю, сільські громади демонстрували щедрі столи та вітали українців з Днем Незалежності. До святкових частувань запрошували усіх охочих. Гостинність українців - візитівка нації.
Безкоштовні атракціони та майстер-класи з аква-гриму – для маленьких жителів Волочиська святкова програма була не менш цікава. Голосисті та артистичні могли виграти чудові подарунки у талант-шоу « Караоке з Романіді». А любителі потрудитися - навчалися тонкощам гончарної справи від народного умільця зі Старокостянитинова Віталія Кондратюка. Чоловік каже-навчити малечу створювати найпростіші посудини може за кілька занять. Сам умілець свого часу покинув роботу програміста та взявся виготовляти горнятка. Це цікаво, а ще вигідно - каже гончар.
Маленькі жителі району з бажанням миру випустили у небо блакитні кульки.
Святкова програма відзначення Дня Незалежності у Волочиську розрахована на цілий день, тому продемонструвати національне вбрання, єдність та національний дух подоляни мали можливість сповна.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21