Аграрна сфера демонструє свою потужність

Понеділок, 15 лютого 2016, 18:35
В Києві відбулася чергова аграрна виставка. Тут були представлені як закордонні компанії виробники, так і відчинянні гіганти аргопромисловості.
Обмін досвідом та показ особистих напрацювань. Вже традиційно перед початком нової весняно-посівної кампанії в Києві стартують агровиставки. Тут свою продукцію представляють як іноземні агрофірми, так і відчинянні гіганти сільського господарства. Одним із таких на вітчизняному ринку є Група компаній «VITAGRO». Цього разу компанія презентувала новий продукт, який полегшить боротьбу із шкідниками.
Обмін досвідом та демонстрація власних здобутків. Саме такими є головні чинники для проведення такого роду аграрних презентацій. Загалом у виставковому центрі Київекспоплаза був представлений великий спектр сільськогосподарських напрацювань, починаючи із техніки та закінчуючи насінням та засобами захисту рослин. До двох останніх тут була прикута найбільша увага аудиторії. Аграрії розуміють, що без належного насіння та й зрештою його захисту не можливо очікувати на гарний та якісний врожай.
 
Вже декілька років поспіль на такого роду виставках своїми напрацюваннями та представленням власної продукції ділиться Група компаній «VITAGRO». Компанія працює не тільки в сфері вирощування сільгосппродукції, але і виробництва насіння та засобів захисту рослин. Насіння торгової марки «SEMELITA» вже зарекомендувало себе як одне із найкращих не тільки на полях України, але і найближчого зарубіжжя. Таку популярність серед фермерів вдалося досягти тривалими дослідженнями та роботою на власному насіннєвому заводі. Стійкість до хвороб та шкідників і плюс до того збільшення врожаїв є головним надбанням торгової марки. Тому на цій виставці це ще одна нагода продемонструвати напрацьоване.
Група компаній «VITAGRO» на разі обробляє більше 55-ти тисяч гектарів землі. Тому тут кожного року збільшують машино-тракторний парк. На цій виставці також пригледіли декілька одиниць техніки нового покоління. Вона дасть змогу як полегшити роботу так і збільшить можливості для досягнення найвищих показників врожайності.
Поряд з тим цього року Група компаній «VITAGRO» представляє новинку в Україні - засоби захисту рослин нового покоління під торговою маркою «Bayton». Це дітище стало проявом плідної співпраці наших фахівців із Канадськими провідними компаніями. Продукція цієї торгової марки в першу чергу цікава тим що, вона є найбільш вдалим поєднанням діючих речовин які спрямовують весь свій спектр дії на шкідливі організми. Окрім цього ці препарати захищають рослину від шкідників, які вже мають імунітет від попередників. Виробництво здійснюється на Україні, але за чіткої присутності Канадських спеціалістів. Тому це ще один показник якості, яку демонструє Група компаній «VITAGRO».
Цього року партнерів в Група компаній «збільшилося врази. Адже VITAGRO» повсякчас демонструє відповідальність у партнерських стосунках.
Багаторічні партнери переконалися ,що та продукція яку пропонують у «VITAGRO» відповідає всім європейським стандартам. Та й зрештою може стати конкурентоспроможними на ринках та полях Європи.
З року в рік аграрії зі всієї країни демонструють плідну, а головне результативну роботу, яка зрештою втілюється у наповнення бюджетів усіх рівнів. Попри загальний спад, саме аграрна галузь демонструє стабільний розвиток і є чи не єдиною конкурентноздатною у світі. Але, щоб так тривало і надалі аграрії очікують на підтримку з боку держави, яка, нагадаємо, в кінці минулого року залишила їх єдиної підтримки – спецрежиму оподаткування. Що в свою чергу призвело до масових акцій громадської непокори.
Обмін досвідом для Група компаній «VITAGRO» це не просто слова. Тільки за 2015 рік фахівці компанії організували та провели майже два десятки семінарів, днів поля під час яких ділилися власними напрацюваннями . Загалом більше двох тисяч фермерів та фахівців аграрної галузі минулого року побували на полігонах та полях Група компаній «VITAGRO».
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21