Чергове відрядження на Схід хмельницьких волонтерів

П'ятниця, 26 лютого 2016, 17:35
Чергова поїздка на Схід хмельницьких волонтерів. 12 тонн гуманітарної допомоги передали з Поділля для військових котрі нині перебувають у зоні антитерористичної операції. Не оминули увагою і тамтешні сиротинці. Українські вояки кажуть – для них такі відвідини особливо цінні моральною підтримкою.
Завдяки співам та танцям хоча б на короткий час вони відволікаються від нелегкої армійської буденності. На базу 25-ї окремої повітряно-десантної бригади у зоні антитерористичної операції вкотре приїхали волонтери Мистецької сотні «Гайдамаки». Воїни переконують готові до здобуття перемоги над ворогом.
У 25-ці сьогодні служать і подоляни. Лейтенант Костянтин Свіридов родом із Дунаєвець. Після закінчення Кам*янець-Подільського військового ліцею, вирішив своє життя пов*язати із армією. Нині передає вітання з буремного Донбасу колишнім командирам та рідним на Хмельниччину.
 
Місце базування десантників не єдине у зоні АТО куди доїхали хмельницькі волонтери. Їхнє відрядження розтяглося практично по всій лінії розмежування. Дружківка, Гранітне, Артемівськ, Костянтинівка, Зайцеве – це далеко не повний список місць, де побували подоляни. Для військових везли продукти харчування, медикаменти та дитячі малюнки.
Крім відвідин українських воїнів учасники мистецької сотні навідалися і до двох інтернатних закладів Луганщини - у Кремінній та Северодонецьку. Дітям з Хмельниччини привезли одяг, фрукти, а ще море позитивних емоцій. Тут, на Донбасі, навіть малеча, розуміє цінність миру, який здобувають вояки України.
Крім допомоги для військових та цивільних, котрі знаходяться у зоні антитерористичної операції волонтери Мистецької сотні займаються і реабілітацією бійців, які були визволені з полону терористів. На досягнутому зупинятися не збираються, а вже планують наступну поїздку на Схід та запрошують доєднуватися до допомоги усіх небайдужих.
Протягом усього часу від початку війни волонтери постійно допомагають українським армійцям, часто опиняючись на лінії вогню. Такі вчинки цінуються нашими захисниками.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21