«Стеж за грошима» в Хмельницькому

Четвер, 03 березня 2016, 18:17
Де знайти депутата? «Стеж за грошима» представили карту громадських приймалень у Хмельницькому.
У Хмельницькому оприлюднили мапу громадських приймалень міських депутатів. Із сорока двох обранців, четверо, не мають місця для зустрічей із виборцями. Із шести партій, представлених у міськраді, лише «Поруч»,«Солідарність», «За конкретні справи» та «Свобода» представили свої пріоритети розвитку Хмельницького громаді. Нині активісти руху «Чесно» готують ТОП-найбагатших та найбідніших депутатів.
Де знайти депутата? У Хмельницькому нині презентували мапу громадських приймалень міських обранців. Громадський рух «Чесно», у рамках кампанії «Стеж за грошима», крім цього, ще й проаналізував десятку стратегічних кроків кожної із фракцій міськради та намагався скласти рейтинг найбагатших і найбідніших обранців. Утім, останнє їм не вдалося.
 
Кіровоград, Івано-Франківськ, Чернігів. У цих містах активісти руху «Чесно» вже промоніторили діяльність новообраних міських рад. Наступним став Хмельницький. У нас працюють за чотирма напрямками: шукають найбагатших і найбідніших обранців, підбивають підсумки стоденної роботи мерів, аналізують пріоритети розвитку міст і оприлюднюють мапу громадських приймалень.
Із сорока двох, лише чотири хмельницьких депутата не мають місця зустрічі із своїми виборцями. Ця ситуація подібна з іншими західноукраїнськими містами, а от на сході – біда. Там новообрані ради і досі не мають тісних контактів із громадою.
Де шукати мерів знають у всіх містах. Знайшли і нашого – незабаром міським головам доведеться проходити перший тест на профпридатність – звітувати за стоденну роботу на посту.
Консолідують активісти і депутатські фракції. Їм запропонували створити свої 10 пріоритетів розвитку міста. Проте не всі виявилися відповідальними. Лише чотири: «Солідарність», «За конкретні справи», «Свобода» і «Поруч» своїм баченням із громадою поділилися.
А от топи найбагатших і найбідніших депутатів Хмельницького, поки що не склали. Декларації з їхніми доходами до рук активістів ще не потрапили. Нині вони - в архіві, та незабаром стануть доступними громадськості, обіцяють активісти.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21