Година телефонного спілкування з мером

Вівторок, 15 березня 2016, 13:29
Коли відновлять рух на вулиці Шевченка та чому мережу магазинів «Принцип» перевіряє поліція – подоляни зверталися зі своїми запитаннями до мера в телефонному режимі.
Дзвінок до мера. Олександр Симчишин поспілкувався з хмельничанами у телефонному режимі. Більше 20 дзвінків за годину вкотре довели – ні особистий прийом заступників у міській раді, ні електронні петиції не зменшують бажання хмельничан поговорити з Олександром Симчишиним особисто.
Медицина транспорт та навіть борги по зарплаті у Хмельницькрибгоспі – на усі проблеми людей цього разу реагував міський голова. Жителі Гречан стурбовані відсутністю дільничного педіатра. Хоча такий з’явився тут з перших днів березня,та відповідного приміщення і досі не можуть підшукати.
А от жіночка з Летичівщини жаліється, що у хмельницькому рибгоспі не розрахувалися з працівниками за грудень.
 
Вчорашні протестувальники, що перекрили рух на вулиці Кам’янецькій вже сьогодні – на телефонному прийомі у мера. Вкотре просять відвоювати свої квартири у забудовника. Та Олександр Симчишин ніяких гарантій не дає, адже, каже, втручатися у комерційну діяльність приватної структури місцева влада не має повноважень.
Транспортне сполучення у місті – це тема, яка постійно викликає нарікання у хмельничан. Одна із жительок Озерної каже, дістатися до Лезневого практично неможливо. Мер таку категоричність жінки дещо спростував.
А от перекритий рух автотранспорту на вулиці Шевченка спричинив одразу декілька дзвінків. Люди жаліються на малу кількість маршруток, адже за відсутності тролейбусів дістатися роботи працюючим досить проблематично.
У мікрорайоні Раково жителі нарікають на п’яні компанії та розбій. Тому просять полісменів краще патрулювати вулиці та пам’ятки архітектури. Міський голова пообіцяв про питання подбати.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Останні новини

16:58
На Хмельниччині понад 3 мільйони гривень «віддали» на ліквідацію наслідків стихії  
16:25
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11     
15:46
Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або ... 
13:05
В Ізяславскому районі горів свинарник. Загинуло 40 тварин Надзвичайники врятували 154 свині.... 
10:49
На Хмельниччині під час купання у ставку втопився чоловік Обставини події з'ясовують.... 
09:11
У Красилівському районі спіймали чоловіків, які крали мак із легального макового поля  
16:53
У Кам’янці-Подільському оштрафували поліцейського за одержання 50 гривень Правоохоронец... 
16:08
Депутати обласної ради обрали нового керманича хмельницького аеропорту Кілька кадрових п... 

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21