Моя - сім'я - моя країна - Спецрепортаж

Четвер, 02 червня 2016, 11:03
Саме так, про те, як дбають, та як повинні дбати про найдорожче - дітей розповідають і батьки, і підростаюче покоління. У суботу усі вони вийшли на центральну площу Волочиська, аби долучитися до відзначення міжнародного дня захисту дітей та відзначити фінал творчого конкурсу «Моя сім’я – моя країна. З самого ранку тут художні колективи показували чого навчилися – даруючи присутнім гарний настрій та позитивні емоції.
Дорослі ж, цього дня, із головної сцени району, вітали молодь з їхнім святом.
Із словами привітань до наймолодших, звернувся і головний організатор даного дійства – народний депутат України Сергій Лабазюк.
Проте не лише із словами привітань. Організатори свята цього дня привітали учнів, котрі у 2015 – 2016 році досягли кращих результатів у навчанні. Не забули і про творчі колективи та спортивні секції. Вручали грамоти та цінні подарунки. Ще одну байдарку цього дня отримала і місцева ДЮСШ. Тренер зізнається, подарунок необхідний.
Після цього перейшли до привітань та нагородження переможців творчого конкурсу «Моя сім’я моя країна». Нагадаємо, конкурс проходив вже вдруге за ініціативи та сприяння народного депутата Сергія Лабазюка. В рамках творчого змагання учасники мали зобразити країну чи сімֹ’ю, рідних та близьких людей. Цього року оцінювали роботи в трьох вікових категоріях, а тому переможців було дев’ятеро.
 
Циркові номери, шоу бульбашок та екзотичних тварин, захоплюючий виступ клоунів – малечі та й дорослим захід припав до вподоби. Проте особливо тут чекали на спеціального гостя свята, головного хореографа країни – Влада Яму, котрий, разом з присутніми, провів масштабний флеш-моб.
Драйвові танці, безкоштовні батути морозиво - вже 1 червня святкування розгорнули ы в обласному центрі. Тут відзначили учасників та переможців творчого змагання з Хмельницького району та міста.
Одною з тих, хто малював найрідніших – щасливу родину в сильній країні є призерка конкурсу Аліна Карпова.
Веселі посмішки дітей – це найкраща дяка за старання дорослих. Організатори свята наголошують, підтримуючи дітей, ми інвестуємо у майбутнє держави. Недарма цьогорічне дійство пройшло під лозунгом – Щаслива дитина – щаслива країна.
Loading...

Новина дня

Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську.

Останні новини

17:02
Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальни... 
13:46
Заяву на шлюб прийматимуть онлайн ще в дев’яти районах області Загалом учасниками цього проекту є... 
12:41
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
10:45
Рух дорогами Хмельниччини призупинили через ожеледицю Починаючи з 5 години ранку фури і автобуси доро... 
09:57
На території Меджибізької фортеці відтворять бій під Крутами Усіх охочих запрошують на історичну р... 
17:55
У 2014-му – їх вигнала з дому війна, а у 2017-му – високі тарифи на комуналку У Хмельницькому сім*... 
12:49
З Хмельницької області в навчальні центри відправили перших 206 контрактників Триває в... 
11:44
Хмельницька поліція влаштувала "облаву" на автокрадіїв-рецидивістів У ході проведених обшу... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.02.2017 12:41
Тележурнал Відродження. Випуск № 49
  
03.02.2017 11:42
Тележурнал Відродження. Випуск № 48
  
02.02.2017 14:24
Досить! Запис прямого ефіру від 1 лютого
  Гість студії - Валерій Онісьєв - начальник Хмельницького відділу поліції....
02.02.2017 09:59