Оплачувати ліки частинами можна у Хмельницькій міській першій аптеці

Середа, 20 липня 2016, 15:55
Ліки на виплату тепер можна придбати у мережі Хмельницької міської першої аптеки. Якщо у вас є картка Універсальна від ПриватБанку, ви можете купувати дорогі ліки, оплачуючи їх рівними частинами протягом 7-ми місяців, без будь-якої комісії та відсотків. Програма «Оплата частинами» допоможе людям отримати дороговартісні медикаменти і не відкладати лікування.
Дороговартісні ліки у рострочку відтепер можна придбати у Хмельницькій міській першій аптеці. Програма «Оплата частинами» від ПриватБанку дає змогу отримати медикаменти, оплачуюючи їх протягом 7 місяців.
Наразі ПриватБанк - єдиний банк, який надає розстрочку за 30 секунд по карті «Універсальна». Сервіс «Оплата частинами» - ексклюзивна пропозиція, що дозволяє купувати товар, оплачуючи його частково щомісяця, без будь-якої комісії, відсотків, документів і договорів в режимі онлайн.
Сума для покупки розраховується для кожного індивідуально. Щоб дізнатись свій ліміт на оформлення розстрочки потрібно відправити смс з текстом chast на номер 10060 або перевірити ліміт на сайті. Така співпраця аптеки та Приватбанку буде вигідна споживачам, адже від доступності медпрепаратів залежить життя і здоров’я людей.
У Хмельницькій області майже 3000 магазинів підключили сервіс ПриватБанку «Оплата Частинами». Це і великі магазини побутової техніки, автосалони, будівельні та меблеві магазини, аптеки, ювелірні салони, магазини одягу та взуття. З початку 2016 року за допомогою сервісу «Оплата частинами» здійснено покупок на суму більше 31 мільйона гривень.
Loading...

Новина дня

У Деражні горіла закинута будівля У Деражні горіла закинута будівля. Вогонь спалахнув у колишньому приміщенні фізкультурно-спортивного товариства «Колос», що на вулиці Промисловій. Оббиту деревом будову гасили понад два десятки вогнеборців. За півгодини пожежу ліквідували. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Останні новини

16:44
Керівництво Хмельницького району вітало працівників соціальної сфери Працівник соціальної... 
16:41
У Деражні горіла закинута будівля У Деражні горіла закинута будівля. Вогонь спалахнув у колишньому приміщенні фізкультурно... 
16:38
На Хмельниччині завершився місячник здачі зброї Мисливські рушниці, газові пістолети та бойова граната. У Хме... 
16:23
Разом і батька легше бити: громадськість Хмельниччини попросили допомогти МВС Хмельн... 
13:20
На чемпіонаті світі борець з Хмельниччини завоював «бронзу» (Відео) 26 жовтня у турецькому мі... 
12:29
У Хмельницькому відбудеться IV відкритий фестиваль хорової музики «Співоча асамблея»  
11:38
Хмельницькі нацгвардійці проводять набір на службу Військова частина 3053 Національної гвардії України про... 
10:49
Пістолет, кастет, ніж і наркотики виявили хмельницькі патрульні в агресивного водія  

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск № 30
  
04.11.2016 16:05
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.11.2016 15:14
Тележурнал Відродження. Випуск № 29
  
03.11.2016 14:23
Досить. Ефір від 2 листопада
  Гості студії - громадські активісти Олексій Голеншин та Альона Береза. ...
03.11.2016 11:37