Рейдерське захоплення - Спецрепортаж

П'ятниця, 09 вересня 2016, 15:56
Вибиті двері, потрощені шибки та повністю знеструмлене приміщення. Так виглядає офіс товариства «Україна 2001» після приїду харківських податківців. Вранці, розповідають тамтешні працівники, невідомі у цивільному почали брати будівлю штурмом.
Згодом з*явилися правоохоронці, а саме співробітники Харківської податкової. Озброївшись ухвалою Київського районного суду міста Харків заявили про проведення обшуку на підприємствах. Мовляв, товариство «Україна 2001» причетне до діяльності конвертаційного центру.
В «Україні 2001» свою причетність до «сірих схем» заперечують. Кажуть, поставки у Харківську область дійсно були, утім куди потім пішла ця продуція – вже не їхня справа. Розрахунок відбувся, усі податки товариство сплатило.
Чому фірму мордують перевірками в «Україні 2001» врозуміти не можуть. Усі дії харківських податківців називають ніщо іншим, як рейдерством.
     
Неладне на фірмі почули напередодні ввечері. Телефоном їм повідомили про зміну складу засновників «України 2001» Харківським реєстратором. Ті – ні слухом, ні духом: жодних документів, кажуть, вони не підписували та участі у зборах не брали.
Буцімто секретар зборів, він же керівник одного з відділень «України 2001», ошелешений. Каже, про цe доленосне зібрання взагалі вперше чує. А про свій розпис в установчих документах – і поготів.
Тим часом мешканці житлового будинку біля офісу «України 2001» підраховують завдані харків*янами збитки. Майно у під*їзді потрощене, діти перелякані, тай самі, кажуть, страху набралися.
Хто ці люди у цивільному, які штурмом брали приміщення, поки невідомо. Вочевидь привезли їх сюди оцими автівками з харківськими номерами. На питання чому приїхали - відповідають коротко:
Ну, а хто насправді режисер цього гостросюжетного дійства в «Україні 2001» можуть лише здогадуватися.
За словами Вадима Лейві, податківці вилучили з підприємств певну фінансову документацію. Натомість представники товариства «Україна 2001» звернулися до правоохоронних органів.
Loading...

Новина дня

Які ПДР найчастіше порушують хмельничани? Заборонена парковка, розмови по мобільному та поперед потяга. Патрульні міста розповіли, які ПДР найчастіше порушують хмельничани. У рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху поліцейські провели ряд профілактичних заходів. Сьогодні – парковка, мобільний телефон та залізничний переїзд.

Останні новини

14:25
Водії-пересічники перекрили трасу Хмельницький-Вінниця Пару десятків автівок з іноземними номерними зн... 
13:39
Терміново потрібна допомога 20-річному хмельничанину, аби подолати рідкісну хворобу  
12:41
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
11:48
У Шепетівці сесію міськради зірвали учасники АТО та поляки Чотирнадцята сесія міської ради завершилас... 
10:48
На Хмельниччині викрили схему виведення з комунальної власності земель на 18 мільйонів  
09:54
У Кам’янці-Подільському біля магазину знайшли тіло невідомого чоловіка Поліція просить д... 
18:07
Які ПДР найчастіше порушують хмельничани? Заборонена парковка, розмови по мобільному та поперед потяга. Патрульні м... 
14:38
Афера на мільйони: хмельничанці, яка ошукала базарників, повідомили про підозру Зар... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
18.11.2016 12:41
Досить. Ефір від 16 листопада
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. ...
17.11.2016 10:47
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 15 листопада
  Гості студії - Роман Мартинюк - т. в. о. речника Управлінн...
16.11.2016 10:59
Тележурнал Відродження. Випуск № 35.
16.11.2016 09:53