Рятувальники відзначають професійне свято

П'ятниця, 16 вересня 2016, 17:43
Порятунок з вогню, на воді, у випадку надзвичайної ситуації. З початку 2016-го року Хмельницькими рятувальниками здійснено майже шість з половиною тисяч виїздів, врятовано більше ста тридцяти людей. Тож чергове професійне свято рятівники відзначатимуть із гарними показниками та у доброму гуморі.
Двадцять років служби для людей, заради порятунку життів тих, хто потрапив у біду. 17 вересня українські рятувальники відзначатимуть професійне свято. Серед них і підполковник Сергій Поліщук. Він разом із підлеглими виконував завдання у зоні проведення антитерористичної операції. За словами командира із покладеною на особовий склад задачею хлопці впоралися.
Нині патріотизму та бажання захищати державу у рятівників не бракує. Лише з початку 2016-го року хмельницькі рятувальники здійснили майже шість з половиною тисяч виїздів. Це порятунок людей з пожеж, на воді, ліквідація надзвичайних ситуацій. Олександру Царуку – начальнику групи піротехнічних робіт цього літа довелося знешкоджувати знайдені боєприпаси часів Другої світової війни. Часто робота рятувальника пов’язана із ризиком та хвилюваннями рідних.
  
Кількість рятівників Хмельниччини нині нараховує понад 1800 співробітників. Хмельницькі вогнеборці одні з кращих в Україні, тож охочих вступити у їхні лави не бракує.
Сьогодні службовці Державної служби з надзвичайних ситуацій чекають на підвищення заробітної плати. Крім того у Хмельницькому для родин рятувальників незабаром мають здати реконструйований будинок. У той самий час вони продовжують виконувати свою нелегку роботу, як у мирній частині України, так і на східних її кордонах.
Loading...

Новина дня

Прагнення миру Бажання одне на всіх. Школярі навчально-виховного комплексу № 4 міста Хмельницького провели акцію «Діти України прагнуть миру». Кожен з учнів залишив своє побажання на великому аркуші паперу, який передадуть президенту України. Написів було чимало, але всі з одним прагненням.

Останні новини

17:59
Прагнення миру Бажання одне на всіх. Школярі навчально-виховного комплексу № 4 міста Хмельницького провели акцію «Діти України прагнуть ми... 
15:37
Суд повернув 900 квадратних метрів майнового комплексу Славутським комунальникам С... 
14:24
Жінку, яка обдурила хмельницьких базарників на сотні тисяч доларів, спіймали у Києві  
13:29
Девелоперів і IT-фахівців запрошують на перший IТ фестиваль в Хмельницькому IТ фестиваль ... 
12:37
У Хмельницькому патрульні затримали чоловіків із згортком канабісу На місце викликали слідчо... 
11:46
Танцювальні школи Хмельницького запрошують взяти участь у «Open Air dancing» Кращих визначать гляд... 
10:53
На строкову службу цієї осені покличуть 630 чоловіків з Хмельниччини Таке планове завдання щодо... 
17:23
Пересторога від африканської чуми - як працюють санітарні пости у районах? Свині та м’яс... 

Ексклюзив

Програма “Зелена варта”
  З професійним святом працівників Ярмолинецького лісового господарства!...
16.09.2016 16:51
Тележурнал "Відродження". Випуск 15
  
16.09.2016 16:20
Позиція. Запис прямого ефіру від 15 вересня
  Гість студії - Віталія Дзюба - начальник управління Укртрансбезпеки в Хме...
16.09.2016 09:57
Досить
Запис прямого ефіру від 14 вересня. Гості студії: Євген Яндола - адвокат; Жанна Нагаєвська - голова ініціативної групи мешканців гуртожитк...
15.09.2016 09:53