Новий дитячий майданчик у Гвардійську

П'ятниця, 23 вересня 2016, 17:50
Три сучасних дитячих майданчики встановили у вересні у Хмельницькому районі за сприяння благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Адже турбота про дітей є одним із головних напрямків роботи організації. Ігровими майданчиками уже тішиться малеча таких сіл, як Захарівці й Марянівка. Відтепер, місце для відпочинку та зайняття спортом з'явилось і у Гвардійському.
На відкриття дитячого майданчика до Гвардійського з’їхались з усієї об’єднаної громади. І хоча надворі було досить прохолодно, дітлахи із захватом та нетерпінням чекали моменту, щоб випробувати нові гойдалки. Дитячий садочок розташований на краю села, відтак аби погратись з дітками треба було довго іти, розповідає бабуся чотирьох онуків Марія Іванівна. Відтепер на місці чагарників створили маленький центр розваг.
Аби діти мали місце для відпочинку гвардійська громада звернулась до благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Там радо відгукнулись та посприяли будівництву, адже турбота про молодь є одним із пріоритетних напрямів його роботи.
 
Від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» гвардійська громада завжди відчуває опіку та турботу. Це постійна допомога школі та садочку, на базі яких теж встановлено ігровий майданчик. Також це ремонт доріг та підтримка соціальної сфери, говорить голова об’єднаної територіальної громади Тетяна Нетреба.
Це вже третій ігровий майданчик, котрий відкрили у вересні за сприяння народного депутата. На подібних дитячих майданчиках уже залюбки бавляться діти Захарівців та Мар'янівки. Діяльність фонду підтверджує, що піклування про дітей важливе, адже саме вони створюють майбутнє нашої держави.
Після урочистого відкриття малеча ринула випробовувати каруселі та спортивні тренажери. Представники фонду також роздавали солодощі та кульки. Тому дитяча радість була безмежною.
Далі захід продовжили у місцевій школі. Гарний настрій та святкову програму дарували місцеві колективи та гості із Франції хор «Франкослав» із міста Тулузи.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Останні новини

16:47
Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з су... 
15:01
На Хмельниччину із робочим візитом приїде заступник Міністра юстиції Сергій Петухов займаєт... 
14:09
Вчорашнім стрілкам доведеться відповідати за зберігання "трави" Кримінальне провадження розпочал... 
13:18
На хабарі у тисячу доларів “спіймали” посадовця управління архітектурно-будівельної інспекції області  
10:48
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:48
У Хмельницькому «зловили» трьох мігрантів-нелегалів Без права на перебування в Україні. У Хмельницькому «... 
13:29
У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці  
12:37
На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених" У Старокостянтинові шахрайк... 

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59