Магазин «Антикриза» запрошує у торгові ряди

Вівторок, 27 вересня 2016, 15:48
Більший вибір та приємні ціни – «Антикриза» запрошує покупців до нового магазину.
Знайома якість та новий асортимент. 23 вересня у Хмельницькому відбулося урочисте відкриття магазину «Антикриза». На двох поверхах подоляни можуть придбати продукцію для дому та сім’ї, безпечну та якісну косметику, побутову хімію та одяг. При цьому кокупець може взяти участь у розіграші новенького автомобіля.
Сотні покупціві, безліч святкових кульок та стабільно приємні ціни. Так 23 вересня урочисто та людно розпочав роботу великий магазин «Антикриза». Традиційне перерізання стрічки -згодом кожен бажаючий зміг ознайомитися з асортиментом торгових рядів.
Посуд, одяг, побутова хімія та техніка – увесь товар безпечний та дивує своєю доступністю. На трьох тисячах квадратних метрів - тисячі найменувань. На двох поверхах можна знайти усе, що потрібно у господарстві та побуті. Асортимент розрахований на будь-який гаманець.
Аби піти назустріч подолянам, цінова політика у магазині «Антикриза» розрахована на будь-яку категорію статків. Незмінним для кожного покупця залишає лише якість пропонованої продукції.
Щоразу заходячи до магазину «Антикриза», покупці сподівають отримати хороші враження та гарні покупки. У день відкриття великого магазину європейської продукції відвідувачів було, як бджіл у вулику. До того ж величезна торгова площа в «Антикризі» належить власникам магазину, відтак покупець не платить націнку у вартості товару за оренду, як роблять інші торгові мережі , що немають власних приміщень.
Для кожного покупця – кваліфікована допомога консультантів. В «Антикризі», яка за декілька вже встигла завоювати популярність серед подолян, можна отримати інформацію про будь-який товар.
Радіють великим та щедрим торговим рядам і покупці. А для найменших відвідувачів торгового центру працює ігрова кімната.
Ексклюзивним постачальником для «Антикризи» є компанія «Гранд-Імпорт». За чотири роки діяльності на вітчизняному ринку вона встигла завоювати довіру клієнтів.
Високу якість європейської продукції по всій країні вже оцінили мільйони споживачів. І лише торгова мережа «Антикриза» має ексклюзивні права на торгівлю відомими за кордоном брендами.
Зробити приємний сюрприз у день відкриття магазин «Антикриза» вирішила не лише широким асортиментом пропонованої продукції, а й хорошими призами. За умовами акції, кожен покупець, що придбає товар на суму від 2000 тисяч гривень може стати щасливим власником новенького авто.
Тож тисячі найменувань продукції та хороші призи за покупки очікують на подолян у магазині «Антикриза», де завжди гарні ціни, уважні консультанти та європейська якість усього асортименту.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Останні новини

16:47
Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з су... 
15:01
На Хмельниччину із робочим візитом приїде заступник Міністра юстиції Сергій Петухов займаєт... 
14:09
Вчорашнім стрілкам доведеться відповідати за зберігання "трави" Кримінальне провадження розпочал... 
13:18
На хабарі у тисячу доларів “спіймали” посадовця управління архітектурно-будівельної інспекції області  
10:48
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:48
У Хмельницькому «зловили» трьох мігрантів-нелегалів Без права на перебування в Україні. У Хмельницькому «... 
13:29
У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці  
12:37
На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених" У Старокостянтинові шахрайк... 

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59