Гаражний кооператив «Автолюбитель» вже 11 років не може отримати землю

Четвер, 29 вересня 2016, 18:17
Гаражний кооператив «Автолюбитель» вже 11 років не може отримати землю. В подальшому її планують виділяти учасникам АТО для будівництва індивідуальних гаражів. Міська влада дозволу на виділення земельних ділянок не дає.
Вже більше 10 років гаражний кооператив «Автолюбитель» оббиває пороги провладних кабінетів. Єдине прохання – дати дозвіл на розширення меж кооперативу. Наразі, до них приєднались і учасники АТО. Військові хочуть отримати земельні ділянки під індивідуальне будівництво гаражів. Згідно документів і земля є, і необхідну документацію люди мають на руках, але міська влада щоразу їм відмовляє.
11 років представники кооперативу «Автолюбитель» намагаються отримати на розширення своєї території. Щоразу на комісії в міській раді їм відмовляють.
 
Руслан Войтюк розповідає, в 97-му році КЕЧ передала місту земельну ділянку розміром 2,5 га. Планувалось, що на ній будуватимуть гаражі представники кооперативу «Автолюбитель». Та отримати ці землі люди не можуть й по нині. Більше того, кажуть, ділянка щороку меншає за розміром.
Цьогоріч до представників кооперативу звернулись військові з частини – польова пошта В4252, із проханням, аби їм, як учасникам АТО, надали земельні ділянки під будівництво індивідуальних гаражів. У кооперативі таку ініціативу підтримали і разом з військовими звернулись до міської ради.
Розгляд цього питання голова комісії відклав у зв’язку із неправильним оформленням звернення. Але запевнив – вивчить усі тонкощі цього питання. І якщо все буде гаразд – землю виділять практично за 5 хвилин. Такий результат заявників не вдовільнив. Вони переконані – на землю вже поклали око комерційні забудовники.
Військові не збираються полишати цю справу і надалі відстоюватимуть те, що належить їм за законом.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Останні новини

13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 
12:46
Хмельницька міськрада програла у “вишці” справу зі знесення багатоповерхівки над Південним Бугом  
11:47
Хмельничани! Дитині терміново потрібна допомога В селі Ленківці Шепетівського району у 3-річного Артема трак... 
10:50
У Хмельницькому пройшла Всеукраїнська конференція щодо реабілітації учасників АТО  
09:59
У Хмельницькому стартував ІІ міжнародний чемпіонат з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» ... 
18:15
Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас анти... 
15:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
16:49
Сесія міської ради Підтримка учасників АТО та новий притулок для собак – за що голосували депутати на черговій сесії.... 

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31