Волочиський машинобудівний завод відзначив свій 45-й ювілей

П'ятниця, 30 вересня 2016, 17:25
Волочиський машинобудівний завод Мотор Січ відзначив свій сорокап’ятирічний ювілей. Підприємство входить у систему «Мотор Січ».
Сорок п’ять років досвіду та династій працюючих. Волочиський машинобудівний завод «Мотор Січ» святкує свій ювілей. З дати свого заснування підприємство почало завойовувати славу як надійного виробника складних технічних деталей до газотурбінних двигунів. Окрім цього, завод випускає товари господарського вжитку. Підприємство є роботодавцем для понад двох тисяч жителів Волочиська та району.
Історія підприємства «Мотор Січ» розпочалася ще в 1907 році. А волочиське підприємство напередодні відзначило своє сорокап'ятиріччя. Завод спеціалізується на виробництві промислових газотурбінних електростанцій та кріпильних деталей для авіаційної галузі. Цього року, як запевняє директор підприємства, завод планує випустити новий український гвинтокрил.
 
Це підприємство для міста та району відіграє неабияке значення, адже дає роботу більше ніж двом тисячам працівників різних спеціальностей. З кожним роком підприємство нарощує своє виробництво завдяки поставці нової техніки. Працівники кажуть, нова техніка відкриває нові можливості.
Завітав на святкування ювілею почесний президент акціонерного товариства «Мотор Січ» В’ячеслав Богуслаєв. Генеральний конструктор саме із волочиського підприємства розпочинав свою трудову діяльність, пізніше став директором. Каже, незважаючи на економічну кризу та нестабільну ситуацію, підприємства України мають нарощувати своє виробництво. Та продемонструвати всьому світові, що українські товари нічим не поступаються закордонній техніці.
Окрім виготовлення складних деталей до авіаційної галузі, підприємство займається випуском товарів промислового вжитку. Це – мотоблоки, навісне обладнання та содовий інвентар. За роки свого існування на заводі працюють навіть цілими династіями. Вадим на заводі вже три роки. Він виготовляє деталі на батьковому станку.
На заводі працюють і жінки. Здебільшого – перевіряють деталі. Пані Наталя на заводі вже більше 14-ти років.
Завітав на святкування ювілею заводу народний Депутат України Сергій Лабазюк. Парламентар переконує, промислову галузь потрібно відновлювати, бо це і збільшення робочих місць, і ріст економіки країни. Нардеп запевнив, наша держава може стати лідером виробництва як в Європі, так і в світі.
Привітали всіх жителів міста та працюючих заводу міські і районні керівники. Підприємство займає важливе місце в роботі краю. А ще керівники району та народні депутати відвідали Волочиську центральну районну лікарню, зокрема оновленні приміщення хірургічного корпусу. Медична галузь - ще один напрямок в роботі машинобудівного заводу. Відділення травматології вже другий рік використовує штучні суглоби та медичне обладнання виготовлене на заводі «Мотор Січ». Головний конструктор переконує, допомагати тутешньому медичному закладу будуть завжди. Тим більше, коли лікарня та люди цього дійсно потребують.
Loading...

Новина дня

«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній вигляд МАФів. Після кількатижневого голосування за місця розміщення тимчасових споруд, нині у Хмельницькій міській раді презентували результати міні-референдуму. Понад сім сотень містян виявили свою позицію, до якої дослухаються посадовці, переміщуючи торгові ятки. А от якими їм бути – вирішуватимуть хмельничани до кінця червня.

Останні новини

10:46
Хмельничани провели "Годину смерті" на майдані Незалежності Акція відбулася на підтримку медичної ... 
09:40
У криниці знайшли… тіло жінки Обставини смерті встановлюються. 
17:28
День захисту дітей у Хмельницькому Свято дитинства та посмішок. У Хмельницькому до Дня захисту дітей влаштували святкову ... 
17:11
«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній ... 
11:59
На святкові вихідні гарячу воду хмельничанам подаватимуть за зміненим графіком На ... 
10:49
Громаді Хмельницького повернули землі водного фонду На зазначених землях уже розпочали будівництво бази... 
09:52
Два тижні на унікальний проект: у Хмельницькому стартував конкурс для митців П’ять на... 
17:42
В одній з хмельницьких шкіл незаконно діяла столярна майстерня Питання вирішували через суд.... 

Ексклюзив

Про здоров'я. Ефір від 5 червня
  Гостя студії - завідуюча кардіоревматичним відділенням Хмельницької обласної дитячої лікарні Ла...
06.06.2017 11:41
Тележурнал “Відродження”
  Випуск №61. Свято дитинства в Летичівському районі.
02.06.2017 17:51
Тележурнал “Відродження”
  Випуск №60. Фестиваль "Зорепад" у Старокостянтинові.
02.06.2017 17:42
Програма “Свят коло”
  Співоча Віньковеччина
02.06.2017 17:38