Перші призовники поїхали зі збірного пункту

Понеділок, 03 жовтня 2016, 15:44
В рамках осіннього призову до лав Збройних сил України з обласного центру та Хмельницького району призвуть три з половиною сотні юнаків. 3 жовтня перша когорта вже покинула збірний пункт.
350 юнаків з Хмельницького та району цього року поповнять лави Збройних сил України. Юнаки нестимуть службу в частинах забезпечення та тих підрозділах, які не беруть участі в Антитерористичній операції. Сьогодні десяток юнаків, віком від 18-ти до 27-ми років, першими перейшли рубіж від цивільного до військовослужбовця.
Перший десяток нового поповнення українського війська із самого ранку вишикувався під стінами міського військкомату. В очах в хлопців не має жодного хвилювання чи сумнівів щодо обраного шляху А ним доведеться йти впродовж одного року чоловікам з вищою освітою та 18 місяців – тим, хто диплому про завершення вишу не має. За планом, котрий затвердило вище військове командування, з міста Хмельницького та району до лав Збройних сил буде відібрано три з половиною сотні чоловіків.
   
Хлопці самі виявили бажання служити. Богдан Хмельницький із Старокостянтинова - тезка відомого українського гетьмана обіцяє віддано обороняти наш народ. Додає, страх є, але він - від незвіданого.
Майбутні військові переконують, про ухиляння від служби мова взагалі не може йти. Тим паче, коли в країні йде війна. Дмитро вже знає, до яких військ він потрапив: служитиме у морській піхоті.
Провести своїх дітей прийшли рідні та близькі. Батьки переконують, ще не усвідомили, що відчуватимуть без сина близько року. Але за своїх чоловіків матері спокійні.
Як запевнив військовий комісар, хлопців ,які проходитимуть строкову службу, на схід відправляти не будуть. Вони служитимуть у тилових частинах та тих військових формуваннях, які не беруть участі у воєнних діях.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Останні новини

16:47
Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з су... 
15:01
На Хмельниччину із робочим візитом приїде заступник Міністра юстиції Сергій Петухов займаєт... 
14:09
Вчорашнім стрілкам доведеться відповідати за зберігання "трави" Кримінальне провадження розпочал... 
13:18
На хабарі у тисячу доларів “спіймали” посадовця управління архітектурно-будівельної інспекції області  
10:48
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:48
У Хмельницькому «зловили» трьох мігрантів-нелегалів Без права на перебування в Україні. У Хмельницькому «... 
13:29
У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці  
12:37
На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених" У Старокостянтинові шахрайк... 

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59