«Поділля – Інгулець-2»: чому матч не відбувся?

Вівторок, 04 жовтня 2016, 17:56
Конфлікт, якого можна було уникнути: чому не відбувся матч «Поділля – Інгулець - 2»?
У суботу, 1 жовтня хмельницьке «Поділля» мало би зіграти з «Інгульцем - 2» з кіровоградської області. Матч не відбувся. Тепер керівництво хмельницької команди може сплатити чималий штраф.
Конфлікт, якого можна було уникнути. У суботу, 1 жовтня, хмельницьке «Поділля» мало би зіграти з «Інгульцем - 2» з селища Петрове Кіровоградської області. Щоправда, матч не відбувся. Місцеві посадовці кажуть, через необачність керівників «Поділля». Ті ж звинувачують місцеву владу.
Конфлікт, якого можна було уникнути. У суботу, 1 жовтня, хмельницьке «Поділля» мало би зіграти з «Інгульцем-2». Щоправда, матч не відбувся. Гості, подолавши не одну сотню кілометрів, на стадіон і ногою не ступили. Далі за огорожу не впустили ні футболістів, ні хмельницьких вболівальників.
  
Справа у тім, що центральний стадіон міста на реконструкції. У попередні роки коштів бракувало як у міському, так і в обласному бюджетах. Цьогоріч кругленьку суму виділили з державного. Гріх було не освоїти ці кошти.
Тому, на територію стадіону нікого не впустили. Щоправда, обурюються у клубі - для інших грандіозних подій стадіон відкритий і під час реконструкції, а для футболу – ні.
Як висновок - грати на стадіоні не дозволили. Цього, як виявилося, у футбольному клубі не передбачили. У підсумку, матч не відбувся. Місцеві посадовці кажуть, через необачність керівництва «Поділля».
У клубі таку думку не розділяють. Кажуть, на руках мають договір оренди, тому не зобов’язані нічого передбачати.
Насправді, ситуація дещо інша. Виявляється, від 12 вересня поточного року умови договору трохи змінені. Більше того - зміни внесено за спільною згодою сторін. Це для того, аби не обтяжувати клуб земельним податком на період реконструкції.
Фактично, стадіону у «Поділля» не було. І, як виявилося вже у саму суботу, резервного поля у заявці також не передбачили.
Тобто, жодне з полів Хмельниччини, окрім «Поділля», не атестоване. Фактично, грати не було де. Щоправда, можна було зіграти у Старокостянтинові. Тамтешній мер ішов на будь-які поступки. Якби повідомили завчасно – то і поле б атестували. А так, єдиним і останнім варіантом було «Поділля». Як результат - гра не відбулася. Тепер, швидше за все, подолянам зарахують технічну поразку. Більше того, за свою ж необачність, футбольний клуб може сплатити чималий штраф.
Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Останні новини

16:47
Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з су... 
15:01
На Хмельниччину із робочим візитом приїде заступник Міністра юстиції Сергій Петухов займаєт... 
14:09
Вчорашнім стрілкам доведеться відповідати за зберігання "трави" Кримінальне провадження розпочал... 
13:18
На хабарі у тисячу доларів “спіймали” посадовця управління архітектурно-будівельної інспекції області  
10:48
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:48
У Хмельницькому «зловили» трьох мігрантів-нелегалів Без права на перебування в Україні. У Хмельницькому «... 
13:29
У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці  
12:37
На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених" У Старокостянтинові шахрайк... 

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59