Придбав перфоратор – отримав машину: «Антикриза» потішила своїх покупців святковим розіграшем.

Понеділок, 10 жовтня 2016, 17:23
Придбав перфоратор – отримав машину: «Антикриза» потішила своїх покупців цінними і геть не дешевими подарунками. У неділю, в торгівельному центрі «Квартал» відбувся святковий розіграш, приурочений до відкриття нового магазину від компанії «Гранд імпорт». Близько сотні призів: від побутової хімії до пральної машини та холодильника і головного призу – автівки, як і було обіцяно, розіграли між тими, хто взяв участь у святковій акції від магазину, оголошеній два тижні тому під час відкриття. Нагадаємо, все, що потрібно було зробити – «скупитися» на не менш як дві тисячі гривень і заповнити анкету. А далі – справа за везінням.
Торговий центр «Квартал» цього недільного дня був справді переповнений. Всі ці люди – покупці «Антикризи», котрі вирішили випробувати свою долю. Кожен із них раніше придбав у магазині те, що необхідно. Пан Дмитро із дружиною, кажуть, відвідинами нової «Антикризи» залишилися вдоволеними.
Придбавши мікрохвильовку та блендер, молоде подружжя, як і кожен, хто купував в «Антикризі» будь-що на суму не менше 2-вох тисяч гривень, отримало, так би мовити, приємний бонус – можливість взяти участь у святковому розіграші, з нагоди відкриття нового магазину.
А яке свято без подарунків? Близько 100 призів – від пральних засобів до побутової техніки. І навіть, автомобіль. Усе для того, аби кожен, хто купує в «Антикризі» знав – його по-справжньому цінують.
Олег Миколайович цього дня став найщасливішим покупцем магазину. Чоловік зробив свою першу покупку в «Антикризі», і виграв головний приз розіграшу – автомобіль. Не приховує ні здивування, ні радості. Певен, опинився «у потрібному місці в потрібний час».
Чоловік каже, відтепер, до «Антикризи» ходитиме частіше. Адже тут – і ціни, і якість, і вибір – усе на найвищому рівні. Та ще й виграти можна. Розповідає, під час розіграшу вже встиг придивитись у магазині наступну покупку.

Loading...

Новина дня

Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з суботи на неділю по всій західній Україні та Хмельницькій області очікується різке погіршення погодних умов. Про це повідомляють обласні рятувальники. Місцями прогнозується налипання снігу, заметілі, ожеледиця. Товщина снігового покриву може досягати 15-25-ти сантиметрів. Також, можливі сильні пориви вітру до 25-ти метрів на секунду.

Останні новини

16:47
Вихідними по всій території області буде різке погіршення погоди Вихідні зі снігом. Вночі з су... 
15:01
На Хмельниччину із робочим візитом приїде заступник Міністра юстиції Сергій Петухов займаєт... 
14:09
Вчорашнім стрілкам доведеться відповідати за зберігання "трави" Кримінальне провадження розпочал... 
13:18
На хабарі у тисячу доларів “спіймали” посадовця управління архітектурно-будівельної інспекції області  
10:48
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:48
У Хмельницькому «зловили» трьох мігрантів-нелегалів Без права на перебування в Україні. У Хмельницькому «... 
13:29
У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці  
12:37
На Хмельниччині неповнолітній "почистили карму" за тисячу "зелених" У Старокостянтинові шахрайк... 

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск №33
  
11.11.2016 18:07
Момент Істини. Ефір від 10 листопада
  Гість студії - Ірина Фаріон - доктор філологічних наук, член політради ВО "Свобода"...
11.11.2016 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.11.2016 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 10 листопада
  Гості студії: Лілія Борова - координатор руху "Чесно" у По...
11.11.2016 09:59