Аукціон на підтримку поранених бійців АТО

Середа, 12 жовтня 2016, 16:41
Аукціон на підтримку поранених бійців АТО відбувся у Хмельницькому обласному художньому музеї. Цей захід - спільна ідея територіального відділення Асоціації платників податків України від центру допомоги учасникам АТО, і, власне, художнього музею. Близько ста робіт митців з Хмельниччини та інших регіонів представили на аукціоні. Отримані кошти спрямують на надання фінансової допомоги пораненим бійцям АТО.
Благодійний аукціон на підтримку поранених бійців АТО «Ти тільки живи!»провели у Хмельницькому. Близько сотні творчих робіт було представлено у залі художнього музею. Готувався аукціон протягом трьох місяців. Свої роботи надали митці з Хмельниччини та інших регіонів.
Ціни на витвори мистецтва були різні – від кількох сотень до кількох тисяч гривень. Володимир Сідлецький, дизайнер з Хмельницького, виготовив та передав на аукціон дві ляльки. Переконаний, кожен повинен допомагати АТОвцям, як може.
Запросили на аукціон і тих, заради кого він був створений – учасників АТО. Військові кажуть – такі заходи надзвичайно важливі для бійців. Адже, цим люди демонструють свою небайдужість та підтримують тих, хто зараз боронить Україну.
Аукціон розпочався дуже жваво, і першим картину придбав хмельничанин Микола Кулик. Каже, взяв участь в аукціоні, щоб привернути увагу до проблем бійців АТО. Пан Микола сам двічі був у зоні АТО, як волонтер, і не з чуток знає про потреби військових.
Загалом, на аукціоні було продано 18 робіт на 31 тисячу 700 гривень. Отримані кошти спрямують на надання фінансової допомоги пораненим бійцям АТО.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Останні новини

13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 
12:46
Хмельницька міськрада програла у “вишці” справу зі знесення багатоповерхівки над Південним Бугом  
11:47
Хмельничани! Дитині терміново потрібна допомога В селі Ленківці Шепетівського району у 3-річного Артема трак... 
10:50
У Хмельницькому пройшла Всеукраїнська конференція щодо реабілітації учасників АТО  
09:59
У Хмельницькому стартував ІІ міжнародний чемпіонат з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» ... 
18:15
Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас анти... 
15:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
16:49
Сесія міської ради Підтримка учасників АТО та новий притулок для собак – за що голосували депутати на черговій сесії.... 

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31