Школярі із Старобільська відвідали Хмельницький

Четвер, 27 жовтня 2016, 17:42
Двадцять учнів Чмирівського НВК, із Старобільського району, Луганської області, на декілька днів приїхали в Хмельницький. Приймали дітей у Національній академії державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.
Подорожуємо Україною. До Хмельницького, в рамках екскурсії та мандрівок, приїхали двадцять дітей Чмирівського НВК, зі Старобільського району. За два роки війни діти в супроводі вчителів об’їздили майже півкраїни. Тепер, завітали до нашого обласного центру. Приймали учнів в Національній академія Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.
Зростаємо патріотами. В рамках екскурсійної програми, до Хмельницького на три дні завітали учні з села Чмирівка, Старобільського району. Приймаючою стороною виступила Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.
   
Загалом, до Хмельницького приїхало близько двадцяти школярів зі Сходу. Протягом екскурсії, діти познайомилися із академію, та побачили як навчаються та живуть курсанти. Хмельницький став 13-тим обласним центром, де побували діти зі Старобільського району. Заступник директора школи переконує - наш обласний центр та, загалом, вся західна Україна дітей приймає із задоволенням.
Окрім відвідин академії, діти побували і на полігоні, де могли побачити озброєння та навіть, постріляти. Семикласник Ігор, незважаючи на свій малий вік, повсякчас цілив у десятку. Переконує, в майбутньому хоче пов’язати своє життя із військовою справою.
Думає вступити до лав прикордонників і Олеся. Дівчина цього року закінчує одинадцятий клас.
Побували учні в навчальному центрі. Тут їм показали процес перевірки транспорту на кордоні та роботу собак. Відвідали школярі і меморіал загиблого прикордонника. Увечері, на дітей чекали розваги у аквапарку. Вражень гості отримали чимало.
Також, протягом екскурсії, діти відвідали Кам’янець-Подільський. Поїздку в старовинне місто організував благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч».
Нагадаємо, благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» допомагає школам цього району не вперше. Раніше тут опікувалися заміною вікон.
Loading...

Новина дня

Напад на листоношу На Хмельниччині правоохоронці затримали двох чоловіків, котрі увірвалися в будинок 50-річної жінки, жорстоко її побили і пограбували. Нині потерпіла перебуває у Віньковецькій центральній районній лікарні, у важкому психологічному стані.

Останні новини

18:02
Напад на листоношу На Хмельниччині правоохоронці затримали двох чоловіків, котрі увірвалися в будинок 50-річної жінки, жорстоко її поби... 
17:56
Хмельницький – третє місто в Україні за комфортом. Такий рейтинг оприлюднив журнал «Фокус»  
13:25
Допомоги потребує хмельницька волонтерка, дружина соліста відомого гурту STANZA Тетяні ... 
12:31
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
10:45
У хмельницькій поліції відтепер є омбудсмени На Хмельниччині з'явилися поліцейські омбудсмени... 
09:59
Графік гарячої води в Хмельницькому змінили на 5 місяців Як буде в квітні наступного року – поки що неві... 
17:47
Хорват із українською душею Він приїхав в Україну з початком збройної агресії Росії. Хорват – Денис Шелер – майже два роки во... 
13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 

Ексклюзив

Тележурнал ”Відродження”. Випуск 27
  
31.10.2016 15:16
Програма "Старокостянтинівська епопея ". Частина 1
  
31.10.2016 14:17
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
31.10.2016 12:31
Підсумковий випуск новин від 30 жовтня
  Народила і викинула в смітник, Потапу і Насті не дали виступити та українське кін...
31.10.2016 11:37