Лікарі зіграють у футзал

П'ятниця, 09 грудня 2016, 16:01
У Хмельницькому розпочався чемпіонат України з футзалу серед лікарів.
Нейро-хірурги, терапевти, травматологи. На два дні вони змінять білі халати на спортивну форму. 12 команд, сформованих із медиків, позмагаються за звання чемпіона України. Вперше турнір пройде у Хмельницькому. Наша команда за попередні п’ять чемпіонатів зірок з неба не ловила, тепер сподівається на допомогу рідних стін.
Їхнє покликання – рятувати людей. А це – просто хобі. Та й демонстрація для усіх, що лікарі таки за здоровий спосіб життя. П’ятий чемпіонат України з футзалу серед медиків відбуватиметься у Хмельницькому. Упродовж двох днів дванадцять команд визначать, лікарі якої області найкраще грають у футзал.
    
Хмельницька команда – одна з наймолодших на чемпіонаті. Та за доволі короткий час тут зібрались не лише професіонали безпосередньо медичної справи, але й ті, хто вміє ганяти м'яча по паркету. І хоча до призової трійки хмельничани ще не потрапляли, цього разу сподіваються, що рідні стіни їм допоможуть навіть виграти турнір.
Організаторами чемпіонату виступили Асоціація футзалу у Хмельницькій області та спортивний клуб «Сокіл». Проведення змагань на найвищому рівні – цим зарекомендували себе в асоціації ще кілька років тому.
Українські лікарі не лише грають у футзал у внутрішньому чемпіонаті. Збірна наших медиків неодноразово була учасником міжнародних змагань. Попри дух боротьби та протистояння, атмосфера на паркеті між лікарями завжди дружня. Бо хто, як не ці люди розуміють важкі наслідки від травм та ушкоджень.
Loading...

Новина дня

Протестувальники перекрили дорогу у Хмельницькому В неділю зранку мешканці хмельницького мікрорайону Озерна перекрили дорогу на знак протесту будівництва під їхніми вікнами торговельного центру, що на вулиці Панаса Мирного 31/1. За словами протестуючих, забудовник уже знищив дерева, які висадили свого часу мешканці будинку, та зруйнував під'їзну дорогу. Своїми діями пікетувальники заблокували рух по вулиці Панаса Мирного. Більше десятка тролейбусів не могли продовжити рух.

Останні новини

16:33
Протестувальники перекрили дорогу у Хмельницькому В неділю зранку мешканці хмельницького мікрорайону Озерн... 
15:39
Хмельницькі студенти проти стипендіальних змін (Фото) Студенти місцевих ВУЗів активно підписують звернен... 
14:46
Екологія Хмельниччини в помірно напруженому стані (Інфографіка) В Україні з'явився рейтинг забр... 
13:48
У школах Хмельницького зимові канікули триватимуть два тижні Цього разу, на відміну від осінніх, –... 
12:50
Радник Міністра юстиції України зустрінеться з хмельничанами Робочий візит триватиме протягом дв... 
10:56
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:16
Долучитися до лав новоствореного війська Долучитися до лав новоствореного війська – Сил спеціальних операцій – зап... 
15:06
Тиждень права В Хмельницькому відбувся круглий стіл до тижня права. За ним зустрілись теоретики і практики з усього міста. Говорили про пр... 

Ексклюзив

Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 12 грудня
  Гість студії - начальник міського управління охорони здоров'я Борис...
13.12.2016 10:45
Спортцентр. Випуск від 12 грудня
  
13.12.2016 09:56
Підсумковий випуск новин від 11 грудня
  Хмельничани ламаються на льоду, збройні сили відзначають двадцять п’яту річницю, ...
12.12.2016 11:50
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
12.12.2016 10:56