Ремонт вулиці Кармелюка

Вівторок, 28 березня 2017, 17:03
Дороги з голочки… В обласному центрі стартував сезон дорожнього ремонту. Так нині вулицю Кармелюка, що на Озерній, повністю перебудовують. Проїзну частину розширюють майже вдвічі, плюс створюватимуть заїзні кишені для громадського транспорту.
Майже кілометр дороги за майже дванадцять мільйонів гривень. Капітальний ремонт – задоволення дороге, втім необхідне. За останні кілька років населення цієї частини Озерної значно зросло, і бетонна дорога, створена ще військовими, на вулиці Кармелюка, вже не задовольняє трафік.
 
Ціна цього шматка дороги 11 млн.400 тис. гривень. Почали ремонт ще наприкінці минулого року, втім ранній сніг став на заваді ремонтним роботам. Зараз погода сприяє. Якщо темпу не збавлятимуть, до жовтня планують здати новеньку дорогу.
Та це - на думку будівельників. Трансінспекція й поліція поки що проти. Запуск громадського транспорту цією крутою гіркою і досі під питанням.
Хто нову дорогу будуватиме – питання відкрите. ШБУ№56 участь у тендері братиме. Тут кажуть – мають усе потрібне, аби зводити об’єкти такого рівня. І обходяться роботи, зазвичай, дешевше, ніж у інших підрядників.
Loading...

Новина дня

«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній вигляд МАФів. Після кількатижневого голосування за місця розміщення тимчасових споруд, нині у Хмельницькій міській раді презентували результати міні-референдуму. Понад сім сотень містян виявили свою позицію, до якої дослухаються посадовці, переміщуючи торгові ятки. А от якими їм бути – вирішуватимуть хмельничани до кінця червня.

Останні новини

17:28
День захисту дітей у Хмельницькому Свято дитинства та посмішок. У Хмельницькому до Дня захисту дітей влаштували святкову ... 
17:11
«Публічні консультації»: раунд другий «Публічні консультації»: раунд другий. Тепер хмельничани обиратимуть зовнішній ... 
11:59
На святкові вихідні гарячу воду хмельничанам подаватимуть за зміненим графіком На ... 
10:49
Громаді Хмельницького повернули землі водного фонду На зазначених землях уже розпочали будівництво бази... 
09:52
Два тижні на унікальний проект: у Хмельницькому стартував конкурс для митців П’ять на... 
17:42
В одній з хмельницьких шкіл незаконно діяла столярна майстерня Питання вирішували через суд.... 
17:40
30 богданівців повернулися додому з АТО 30 богданівців повернулися додому з АТО. З 29 березня вони несли службу на Сход... 
11:53
Хмельницькі депутати погодилися надати фінансову допомогу Герою України Гроші на лікува... 

Ексклюзив

Тележурнал “Відродження”
  Випуск №61. Свято дитинства в Летичівському районі.
02.06.2017 17:51
Тележурнал “Відродження”
  Випуск №60. Фестиваль "Зорепад" у Старокостянтинові.
02.06.2017 17:42
Програма “Свят коло”
  Співоча Віньковеччина
02.06.2017 17:38
Момент Істини. Ефір від 30 травня
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
31.05.2017 09:58