Філармонія запрошує на мистецький проект – оперу «Украдене щастя»

Середа, 26 жовтня 2016, 17:27
Обласна філармонія запрошує хмельничан на одну із найяскравіших імпрез концертного сезону – оперу «Украдене щастя».
28-го та 30-го жовтня, у Хмельницькій обласній філармонії покажуть одну із найяскравіших імпрез концертного сезону – оперу «Украдене щастя».
Хмельницька обласна філармонія запрошує містян на перегляд імпрези «Украдене щастя». Мистецький проект приурочили до стошістдесятирічної річниці від дня народження Івана Франка. Після успішних постановок національних опер «Запорожець за Дунаєм» та «Назар Стодоля», концертна сцена філармонії, знову, перетвориться на майданчик захоплюючого музично-драматургічного дійства.
За декілька днів до прем’єри - останні підготовки та репетиції. На сцені обласної філармонії відомі артисти відшліфовують усі дії.
  
Для прем’єри задіяли кращі творчі сили хмельницької філармонії: солістів, симфонічний оркестр та ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля». Одну із головних ролей отримав соліст львівської філармонії, Назар Тацишин.
Гуцульський колорит, оперний спів та оркестр. Останній, намагатиметься передати та підкреслити стан кожного актора на сцені.
П’єса «Украдене щастя» покладена на музику Юлія Мейтуса – відомого радянського композитора. Вперше, оперу побачили у Львові в 1960-му році.
До постановки опери у Хмельницькому готувалися майже півроку. Творчий колектив запрошує хмельничан не пропустити справжню українську класику.
Тож, лише два дні –28-го та 30-го жовтня, Хмельницька обласна філармонія прийматиме гостей. Не пропустіть дві години справжніх емоцій, класичної музики та неймовірної гри акторів в опері «Украдене щастя».
Loading...

Новина дня

Хорват із українською душею Він приїхав в Україну з початком збройної агресії Росії. Хорват – Денис Шелер – майже два роки воює на передовій. Розвідник «Азову», за його плечима чимало успішних військових операцій. Нині у Дениса відпустка - і він подорожує Україною. У Хмельницькому зупинився усього на кілька днів. Каже, скоро потрібно повертатися на службу.

Останні новини

17:47
Хорват із українською душею Він приїхав в Україну з початком збройної агресії Росії. Хорват – Денис Шелер – майже два роки во... 
13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 
12:46
Хмельницька міськрада програла у “вишці” справу зі знесення багатоповерхівки над Південним Бугом  
11:47
Хмельничани! Дитині терміново потрібна допомога В селі Ленківці Шепетівського району у 3-річного Артема трак... 
10:50
У Хмельницькому пройшла Всеукраїнська конференція щодо реабілітації учасників АТО  
09:59
У Хмельницькому стартував ІІ міжнародний чемпіонат з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» ... 
18:15
Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас анти... 
15:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 

Ексклюзив

Тележурнал ” Відродження ” Випуск 26
  
28.10.2016 18:31
Тележурнал ” Відродження ” Випуск 25
  
28.10.2016 18:20
Тележурнал ” Відродження ” Випуск 24
  
28.10.2016 18:00
Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18