В Хмельницькому вшанували добровольців

Вівторок, 14 березня 2017, 17:31
Вони не злякалися і пішли першими. 14-го березня в Україні почали відзначати день українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом душі стали на захист територіальної цілісності та недоторканості нашої держави. В рамках свята Хмельницька міська рада привітала військових.
Починаючи від Запорізької Січі і дотепер феномен добровольця не полишає українську націю. 17-го січня цього року Верховна Рада прийняла постанову про відзначення Дня українського добровольця. Це вшанування тих чоловіків, які з перших днів військового протистояння не злякавшись агресивного сусіда, пішли в бій.
Георгій Папунашвілі - громадянин сонячної Грузії. Проте зараз – доброволець української армії. Чоловікові вже пішов сьомий десяток, натомість він з честю та самопожертвою проходив службу у чи не найгарячіших точках збройних протистоянь на сході України. Каже, не важливо з якої ти країни, головне - боротися за правду.
 
Саме завдяки добровольцям, їхній відвазі та самопожертві вдалося стримати наступ ворога та не дати змоги поширитися так званому «Рускому міру» на інші обласні центри України, віднайти сили та мобілізуватися всьому народові. Військові переконують, не здалися тоді - зараз тим більше не здадуться.
Загалом, за три роки війни схід нашої держави відвойовувало близько сорока добровольчих підрозділів. Вони внесли неоціненний вклад в майбутню перемогу над ворогом.
Loading...

Новина дня

39 міських депутатів за торгівельну блокаду Ні торгівлі з окупантами та непідконтрольними українськими територіями. Сьогодні по обіді Рада Національної Безпеки та Оборони винесла рішення про підтримку торговельної блокади з окупованими територіями. Хмельницькі обранці зробили ж так само. За рішення, яке складалося з дев’яти звернень до Президента України, Голови Верховної Ради України та інших високопосадовців, проголосували 39 міських обранців.

Останні новини

17:50
Ознайомлений означає захищений: Як захистити свої права при покупці товару неналежної якості  
17:36
39 міських депутатів за торгівельну блокаду Ні торгівлі з окупантами та непідконтрольними українськими територіям... 
14:34
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:42
У Хмельницькому підбили підсумки боротьби з туберкульозом Не зупинили й не подолали… Майже півсотні ... 
13:35
Підсумки тижня - "Шевченківські дні" Квіти, читання віршів, вистави… Шевченківський тиждень у Хмельницькому був багатий ... 
18:03
Хмельницькі поліцейські пропонують міським школам альтернативний спосіб вирішення дитячих конфліктів  
11:51
На Хмельниччині жінку облили бензином і погрожували підпалом Розбійний напад стався у Китайгород... 
10:48
Двоє бійців 8 полку спецпризначення майже місяць перебувають у полоні бойовиків Зв’... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.03.2017 14:34
На Варті. Запис прямого ефіру від 14 березня
  Гості студії - добровольці Ігор Олійник, Георгій Понуношвілі та Тарас Б...
15.03.2017 11:43
Про здоров'я. Ефір від 13 березня
  Гість студії - Сергій Ковальський - головний лікар Віньковецької центральної районної лікарн...
15.03.2017 10:51
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №17
  Огляд ігрового вікенду у відкритому чемпіонаті міста з футзалу....
15.03.2017 09:59