ВО «Батьківщина» ініціює зміни до держбюджету-2017.

Середа, 12 жовтня 2016, 17:46
Обговорення держбюджету – на широкий загал. У Хмельницькому відбувся відкритий форум за участі громадськості. Ініціювало зібрання Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Профспілкова організація, пенсіонери та афганці одноголосно висловилися за зміни до проекту Держбюджету 2017, адже, там не враховані додаткові видатки на соціальні потреби. Проект прийнятої резолюції включає пункти щодо захисту інвалідів, індексації та відміни оподаткування пенсій.
Вщент заповнений зал – так активно громадськість у Хмельницькому долучилася до обговорення проекту держбюджету- 2017. В роботі Форуму взяли участь представники політичної сили ВО «Батьківщина», депутати різних рівнів та профспілкових організацій. Як запевняють фахівці - пропонований кошторис – пряме обкрадання соціально незахищених верств населення, адже, на наступний рік не враховані інфляційні стрибки, до того ж, оподаткування пенсій – злочин проти стареньких. Несправедливо стягує держава і податки з працюючих.
Нині країна знаходиться на межі зубожіння – мільйони українців не можуть оплатити завищені комунальні послуги, переконують політики. Відтак, примарна надія на субсидії робить громадян залежними від бюрократії.
У всьому світі ставлення держави до пенсіонерів та інвалідів визначає ступінь розвитку суспільства. Наша ж держава, незахищені верстви населення заганяє в безвихідь, зазначають учасники форуму. У пропонованому проекті держбюджету не передбачено ні збільшення фінансування для громадських організацій ветеранів, ні витрати на реабілітацію дітей-інвалідів. Тому Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» ініціює проведення подібних обговорень по всій країні, аби кожен громадянин мав можливість висловити і свої побажання. Так, обговорення бюджету у Хмельницькому викликало жваву дискусію. Актуальними питаннями зустрічі були захист «дітей війни» та соціальні гарантії для інвалідів. Як запевнив присутніх консультант із соціальної політики ВО «Батьківщини», Андрій Павловський, політична сила пропонує у проекті резолюції розширити статті держбюджету, де йдеться про підтримку соціальних категорій громадян. Таке рішення присутніми було прийнято одноголосно.
Тому у Всеукраїнському об’єднанні «Батьківщина» закликають долучатися до обговорення та пропонувати свої зміни до держбюджету. Аби кожен зміг гідно жити в країні – важливі зусилля кожного.

Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Останні новини

14:38
На базі академії прикордонної служби свою професійність підвищували керівники вищих рангів  
13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 
12:46
Хмельницька міськрада програла у “вишці” справу зі знесення багатоповерхівки над Південним Бугом  
11:47
Хмельничани! Дитині терміново потрібна допомога В селі Ленківці Шепетівського району у 3-річного Артема трак... 
10:50
У Хмельницькому пройшла Всеукраїнська конференція щодо реабілітації учасників АТО  
09:59
У Хмельницькому стартував ІІ міжнародний чемпіонат з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» ... 
18:15
Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас анти... 
15:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31