Кулінарна битва в ХТЕК

Четвер, 30 березня 2017, 15:42
Смачні змагання. У Хмельницькому торговельно-економічному коледжі відбувся кулінарний батл між сімома навчальними закладами. Своїх учасників на турнір відрядили Вінниця та Тернопіль. Студенти мали приготувати не лише смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів.
16 учасників взяли участь у змаганнях за звання кращого кухаря-юніора Поділля. Наша область, Тернопіль та Вінниця представили найсильніших учасників, котрі швидко та якісно можуть приготувати кулінарний шедевр. Професійний конкурс такого формату проводиться на Поділлі вперше.
 
Студенти демонстрували наскільки добре, а головне смачно вміють готувати закуски та десерти. За усіма технологічними процесами уважно слідкували судді – шеф-кухарі кращих закладів міста.
На приготування закуски кулінари-початківці мали 45 хвилин. А головне - впоратися з хвилюванням, адже воно може вплинути на кінцевий результат. За лаштунками кулінарної арени студенти розповіли, чим вражатимуть суддів.
Гості з Вінниці зізнаються – готувалися довго, адже перемога – це завжди приємно. А участь у подібних конкурсах неабияк стимулює до самовдосконалення.
Роботу на кухні молоді кухарі називають мистецтвом, якому потрібно вчитися. Любити, те чим займаєшся – ось головний секрет успіху.
Тож без практичної частини в навчанні нікуди. Учасники Подільської ліги кулінарів сподіваються, що такий кулінарний турнір на теренах області стане щорічним.
Loading...

Новина дня

Громада Ярмолинець виступила проти функціонування сміттєпереробного підприємства на території селища «Ні – хімічній отруті»: громада Ярмолинець виступила проти функціонування сміттєпереробного підприємства.Люди зібралися, аби донести свою позицію – і владі, і власнику, не хочуть травитися викидами від переробки небезпечних відходів. І не дадуть заводу працювати. Власне «ні» у селищі закріпили офіційно – протоколом громадських слухань, одноголосно постановивши – підприємству не бути.

Останні новини

12:38
Незабаром у Хмельницькому з’явиться сучасний притулок для тварин Дім для безпритульних твари... 
11:38
У Хмельницькому зник таксист Родина просить про допомогу у пошуку.  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:38
Громада Ярмолинець виступила проти функціонування сміттєпереробного підприємства на території селища  
13:42
У Хмельницькому пройде передпасхальний сільськогосподарський ярмарок 8 квітня о 8:00 по... 
12:37
Хмельницькі волонтери збирають допомогу для бійців у зону АТО Потрібні продукти, техніка і медикам... 
11:49
Хмельницьким водіям на замітку. Верховна Рада внесла зміни в правила дорожнього руху  
10:49
Мешканців області запрошують взяти участь у фотоконкурсі пам’яток культурної спадщини  

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
06.04.2017 10:49
Досить. Ефір від 5 квітня
  Гість студії - Максим Моргун - голова ГО "Інформаційно-аналітичний центр "Акцент"...
06.04.2017 09:52
Авторська програма Ганни Лернатович “В полі зору”
  Без права на власну землю
05.04.2017 14:40
Момент Істини. Ефір від 4 квітня
  Гості студії: Володимир Огойко - голова ГО "ХАЛК"; Микола Двужилов - учасник ГО "ХАЛК"...
05.04.2017 09:58