Аби підприємцям краще працювалося. До Хмельницького завітала Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна

Тиск на підприємництво, жива конкуренція, поліпшення бізнес-клімату та зменшення бар’єрів для ведення господарства. До Хмельницького з робочим візитом завітала Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна.

Окрім цього, пані Ляпіна зустрілася з підприємцями краю. Мовляв, вони, як ніхто інший знають, чим живе місцевий бізнес та що потрібно робити, аби їм працювалося краще.

Самі ж підприємці у таких семінарах вбачають тільки користь, окрім того є ще один «плюс» – зустріч домашня. А це, до слова, економія цінного для них часу.

І тільки так золоте правило «держава підприємцю, а підприємець – державі» буде працювати, а не залишиться декларацією намірів на папері. Щодо самої країни – місцеві промисловці розповіли, яким бачать вектор її розвитку.

Не оминули і Хмельниччину. Щоправда, розвиток рідного краю тутешні підприємці вбачають у промисловості, а якщо і у сільському господарстві, то тільки з переробкою сировини.

Вчора про розвиток свого регіону говорили у Кам’янці-Подільському, сьогодні – у Хмельницькому, а вже завтра з робочим візитом Ксенія Ляпіна завітає до Вінниці.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...