Без серйозних порушень. «Опора» підбила підсумки виборів до тергромад на Хмельниччині

Спостерігачів більше, ніж виборців. На окремих дільницях, зокрема в Олешині  констатують у «Опорі» склалася саме така ситуація. Ба більше, їхньої кількості вистачило навіть на супровід для голосування на дому. Саме під час такого волевиявлення найчастіше «підказують» за кого проголосувати. А вже в іншій ОТГ поліцейські зафіксували підкуп виборців.

У Красилові навіть зареєстрували випадок «чорного піару». А ще на одній із дільниць у тому ж таки  місті двомстам виборцям видали браковані бюлетені. В них восьмий номер загубили. Бюлетені передрукували аж о третій годині, але вибори на дільниці зарахували.

У Антонінській тергромаді адреса дільниці села Велика Салиха не відповідала дійсності. На Кам’янеччині у селі Мукша Китайгородська місце для головування відчинилося із запізненням – голову й одного члена комісії позбавили повноважень.

Та це ще не кінець, на цій дільниці проводитимуть повторні вибори депутатів. Двоє – набрали однакову кількість голосів. А от із головами ОТГ визначилися з першого разу: розриви між кандидатами, кажуть в «Опорі» значні.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...