Напередодні в селі Немичинці Хмельницького району відсвяткували 50-й ювілей рідної школи

З першого дзвоника в Немичинській загальноосвітній школі розпочалося святкування дня народження рідного навчального закладу. Ювілей цього року поважний – школі виповнюється п’ятдесят. Першим директором закладу була Галина Петрівна. Жінка каже, в ті післявоєнні роки було важко, тому були вимушені разом будувати цей навчальний заклад.

Окрім першого директора, на святкуванні були присутні і послідовники. Колишній керівник переконує, навіть після будівництва  роботи у закладі вистачало кожного року. Але, додають, тішить одне – зараз школа знаходиться у прекрасному вигляді і дає високі знання для дітей.

Загалом, за всі роки існування навчального закладу із його стін вийшло більше тисячі випускників. Зараз в тут навчається близько шести десятків учнів. Директор закладу каже, проблем  та потреб завжди вистачає, але є до кого звернутися по допомогу.

Навідуються помічники народного обранця Сергія Лабазюка у цю школу повсякчас. Цього разу вони приїхали із подарунками. Школі подарували необхідний спортивний інвентар, а вчителям-ветеранам – подяки та цінні подарунки.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів та велосипедистів бути помітними на дорозі

Засвітись на дорозі – врятуй собі життя! Патрульні Хмельницького закликають пішоходів бути помітними на дорозі, ...