Багато боротьби, втім без жодного голу. У Хмельницькому «Поділля» приймало «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки

Ще минулоріч «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки грала в аматорській лізі, а цього року вже дебютує у другій. Та, незважаючи на те, що команда тільки стартує на професійному рівні, успіхи вже є. Так на виїзді гості здобули три очки у Чернівцях. На той самий результат очікували і у Хмельницькому.

Насправді, гольових моментів, вдалих передач та й запеклого протистояння на полі було багато. Поділля володіло перевагою левову частину матчу. Гості ж відповідали активними діями лише відрізками. Втім, у підсумку – суха нічия.

Те ж двояке відчуття і у тренера «Поділля». Результатом гри, каже головний тренер Віталій Костишин, не задоволений, бо ж його команда могла зіграти краще.

У підсумку – жодного забитого м’яча. Хоча, каже Віталій Костишин, «Поділля» все ж могло потішити своїх вболівальників на рідному полі. Поділля створило принаймні дві стовідсоткові нагоди. Та от реалізація підвела.

Наступний матч «Поділля» проведе на виїзді. Цими вихідними хмельницьку команду прийматиме вінницька «Нива». А вже через тиждень вдома подоляни зіграють з «Нивою» тернопільською.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

У Хмельницькому вчергове визначали перевізників

Із тринадцяти лотів, які на розгляд виставило управління транспорту Хмельницького, перевізників  зацікавили лише шість. Із ...