У нас з’явиться пам’ятник туристу

П'ятниця, 19 квітня 2013, 12:00
У Кам’янці-Подільському встановлять пам’ятник туристу, аналогів якого немає в Україні. Що це буде за скульптура і хто її автор поки не повідомляють, але обіцяють, що вона здивує всіх
У п’ятницю в Кам’янці-Подільському відкриття туристичного сезону. Дійство обіцяє бути грандіозним. Особливістю свята стане також представлення встановленого пам’ятника «Подільському туристу». Кажуть, що його аналогів немає в Україні. Проте пам’ятник туристу є також у Криму неподалік Ялти. У Кам’янці переконують, що їх постамент здивує всіх.
Скульптура «Подільський турист» повстане перед жителями та гостями міста на Ратушній площі. Як виглядатиме пам’ятник та хто його автор поки не повідомляють.
Нагадаємо, що відкриття туристичного сезону триватиме у Кам’янці-Подільському з 19 по 21 квітня.

Коментарі - 0

Ексклюзив

На травневі свята у Хотині «Битва Столиць»
У Хотині з 9 по 12 травня відбудеться середньовічний фестиваль. Тут мож...
25.04.2013 14:37
Програма "СпортЦентр"
  Авторська програма Богдана Любиченка. Ексклюзивно про події у спортивному житті: скандали, перипетії, новини ...
23.04.2013 10:23
У нас з’явиться пам’ятник туристу
У Кам’янці-Подільському встановлять пам’ятник туристу, аналогів якого немає в Україні....
19.04.2013 12:00
У Кам’янці-Подільському відкриття туристичного сезону
Традиційно в квітні Хмельниччина офіційно відкри...
19.04.2013 11:09

Відеорепортаж

Прокуратура області виявила порушення прав дітей – інвалідів На міжвідомчій нараді обговорили стан додержання законодавства щодо соціального захисту дітей – інвалідів та дітей з вадами розвитку. Що, незважаючи, навіть на вжиті органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування заходи, діяльність з цих питань потребує активізації. Дітей з вадами розвитку лікують за допомогою води, малювання та… круп Центр медико-соціальної реабілітації працює на базі спеціалізованого будинку дитини «Берізка». Функціонує тривалий час але раніше зосереджував роботу винятково з дітьми з сиротинців. Проте віднедавна працює для усіх дітей, які мають проблеми зі здоров’ям. Наразі безкоштовний курс реабілітації проходить дев’ять маленьких хмельничан, чекають на оздоровлення і дітей з області. Деталі – у сюжеті.