«Стеж за грошима» в Хмельницькому

Четвер, 03 березня 2016, 18:17
Де знайти депутата? «Стеж за грошима» представили карту громадських приймалень у Хмельницькому.
У Хмельницькому оприлюднили мапу громадських приймалень міських депутатів. Із сорока двох обранців, четверо, не мають місця для зустрічей із виборцями. Із шести партій, представлених у міськраді, лише «Поруч»,«Солідарність», «За конкретні справи» та «Свобода» представили свої пріоритети розвитку Хмельницького громаді. Нині активісти руху «Чесно» готують ТОП-найбагатших та найбідніших депутатів.
Де знайти депутата? У Хмельницькому нині презентували мапу громадських приймалень міських обранців. Громадський рух «Чесно», у рамках кампанії «Стеж за грошима», крім цього, ще й проаналізував десятку стратегічних кроків кожної із фракцій міськради та намагався скласти рейтинг найбагатших і найбідніших обранців. Утім, останнє їм не вдалося.
 
Кіровоград, Івано-Франківськ, Чернігів. У цих містах активісти руху «Чесно» вже промоніторили діяльність новообраних міських рад. Наступним став Хмельницький. У нас працюють за чотирма напрямками: шукають найбагатших і найбідніших обранців, підбивають підсумки стоденної роботи мерів, аналізують пріоритети розвитку міст і оприлюднюють мапу громадських приймалень.
Із сорока двох, лише чотири хмельницьких депутата не мають місця зустрічі із своїми виборцями. Ця ситуація подібна з іншими західноукраїнськими містами, а от на сході – біда. Там новообрані ради і досі не мають тісних контактів із громадою.
Де шукати мерів знають у всіх містах. Знайшли і нашого – незабаром міським головам доведеться проходити перший тест на профпридатність – звітувати за стоденну роботу на посту.
Консолідують активісти і депутатські фракції. Їм запропонували створити свої 10 пріоритетів розвитку міста. Проте не всі виявилися відповідальними. Лише чотири: «Солідарність», «За конкретні справи», «Свобода» і «Поруч» своїм баченням із громадою поділилися.
А от топи найбагатших і найбідніших депутатів Хмельницького, поки що не склали. Декларації з їхніми доходами до рук активістів ще не потрапили. Нині вони - в архіві, та незабаром стануть доступними громадськості, обіцяють активісти.

Новина дня

Пеньки замість колись пишних вільхових дерев У Червоній Зірці, це поблизу Хмельницького, місцеві підприємці знищили більше 5-ти гектарів лісу. Ба більше, залишили суцільні обрубки майже у зріст людини, заразом купу сміття. Селяни обурені і запевняють – вільхи рубали незаконно. Нині вони звернулися до екологів та полісменів.

Останні новини

18:21
Пеньки замість колись пишних вільхових дерев У Червоній Зірці, це поблизу Хмельницького, місцеві підприємці знищ... 
17:42
8 березня при погонах. Сьогодні у Хмельницькому Гарнізонному будинку офіцерів вітали жінок військових.  
14:04
Справа утікачів з-під варти: конвоїр постане перед судом Військова прокуратура Хмельницького гарнізону з... 
12:15
Представники бізнесу Литви обговорили можливість економічного спiвробiтництва з хмельницькими підприємцями  
11:05
На Дунаєвеччині перевізник заробив на пільговиках, яких не перевозив Кам’янець-Подільською м... 
18:00
Колишній головний правоохоронець Кам’янця – Володимир Калашнік очолив Хмельницький міський відділ поліції  
15:35
Завершився обласний турнір «Олімпійські надії» зі спортивної гімнастики Участь у ньому ... 
13:42
Керівники депутатських фракцій у Хмельницькій міськраді та громадські активісти обговорили стратегічні пріоритети розвитку міста  

Ексклюзив

Програма "МузДрайв"
  Луцький рок-гурт "Санмай"
04.03.2016 15:02
Програма "Про здоров'я". Запис прямого ефіру від 3 березня
  Гість студії - Леонід Коцюба - головний лікар Ц...
04.03.2016 10:14
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
03.03.2016 10:49
Програма Досить. Запис прямого ефіру від 2 березня.
   Тема ефіру - браконьєрство
03.03.2016 09:58