Всесвітній день рибалки

Понеділок, 27 червня 2016, 16:57
Ловись рибка велика і мала. 27 червня рибалки всього світу відзначають своє професійне свято. Любителів цього виду відпочинку з кожним роком все більшає. Для когось це стиль життя, а для когось це нагода поласувати смачненьким.
Ранкова зоря, водяне плесо та вудка. Це те, без чого не може обійтися справжній рибалка. Цю улюблену справу, як зізнаються вони самі, не можна проміняти на якусь іншу. Тут після робочого тижня можна і відновити сили, і, якщо поталанить, підняти настрій.
Взнаваний на усіх ставках Хмельницької області як рибалка зі стажем, автор та ведучий програми «Кльова рибалочка» Анатолій Вінскевич переконує – неважливо, який буде улов, головне - емоції та настрій, з яким рибак повертається додому. Тому легко може відпустити впійману рибу у водойму.
 
Технічний прогрес вплинув і на саму риболовлю. Тепер в кожного рибака є з десяток різних вудочок, спінінгів та іншого допоміжного обладнання. Експерт із риболовлі згадує свою першу вудку, каже, тоді це була ліщина, простенький гачок та поплавок із пір’я. Сьогоднішні технічні ноу-хау рибалка називає просто зручністю. Важливим у самому процесі риболовлі відіграє фарт.
На риболовлі можна і відпочити, і почути нову рибацьку байку. В кожного любителя потримати вудку є свої персональні досягнення, про які вони можуть розповідати годинами та згадувати відчуття, які були в той момент.
Loading...

Новина дня

Рейдерське захоплення серед білого дня: у «Агропромтехніки» вдруге «віджимають» приміщення – чи то «Укрсоцбанк», чи тітушки. Вдруге за останні кілька місяців хмельницьку «Агропромтехніку» атакують рейдери. Принаймні, так вважають на підприємстві. В вівторок близько другої години дня на територію вломились невідомі молодики. Представившись уповноваженими особами від «Укрсоцбанку», намагались взяти під контроль склади, належні підприємству. Кажуть, «Агропромтехніка» вже – не їх власник, вони – банківські.

Останні новини

14:00
Вулицею Інститутською не ходитиме громадський транспорт На ділянці від вулиці Молодіжної до вулиці Хо... 
13:21
Водій фури, яка протаранила маршрутку під Кам'янцем, може сісти на 12 років Поліція підозрю... 
12:08
Нацбанк випустив пам’ятну монету, присвячену волонтерам Національний банк України ввів в обіг пам’ят... 
11:09
У Хмельницькому таксі врізалося в електроопору Усі, хто перебував в автомобілі, отримали травми... 
09:22
Досить    Запис прямого ефіру від 12 жовтня. Гість студії - Сергій Шостацький - в. о. начальника управління ДАБІ у Хмельницькій області... 
14:33
Реконструкція хмельницького комунального ринку запланована на весну Комунальний ринок «Ра... 
13:58
Бюджети Хмельниччини отримали 300 мільйонів гривень єдиного податку З початку року кількість ... 
13:12
«Спецкомунтранс» не виловлюватиме собак. У Хмельницькому буде центр поводження з тваринами  

Ексклюзив

Досить
Запис прямого ефіру від 12 жовтня. Гість студії - Сергій Шостацький - в. о. начальника управління ДАБІ у Хмельницькій області...
13.10.2016 09:22
Момент Істини.
Гості студії - народні депутати України від "Народного контролю" Олег Мусій та Богдан Матківський...
12.10.2016 09:20
Спортцентр
Випуск від 11 жовтня.
11.10.2016 15:43
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 10 жовтня
Гість студії - Андрій Кланца - головний лікар Хмельницького обласно...
11.10.2016 09:50