Фестиваль рекламних проектів у ХНУ

П'ятниця, 11 листопада 2016, 15:59
Від соціального до екологічного маркетингу, – у Хмельницькому національному університеті відбувся 7-ий фестиваль рекламних проектів.
У стінах ХНУ відбувся сьомий фестиваль рекламних проектів. На ньому представили роботи студентів з різних вишів нашої країни.
Маркетингові технології - очима студентів. В Хмельницькому національному університеті відбувся сьомий фестиваль рекламних проектів. Участь у ньому взяли учасники з різних вишів нашої країни. Цьогоріч, роботи молодих та креативних мали соціально-етичне спрямування. Окрему категорію становили розробки з екологічного маркетингу.
Харків, Київ, Львів, Суми та виші з багатьох інших міст відрядили своїх учасників до Хмельницького, аби вони мали змогу позмагатися у фестивалі. Участь в котрому взяли креативні майбутні маркетологи, що мають своє рекламне бачення. До прикладу, учасниця з Чернівців розробила рекламу для магазину дитячого одягу. За свою творчість дівчина удостоїлася призового місця.
 
Конкурс рекламних проектів проводиться у стінах Національного університету вже всьоме. За цей час зросла кількість бажаючих позмагатися, а також піднявся фаховий рівень студентів, кажуть організатори. Конкурс проходив у декількох номінаціях, вагоме місце серед яких посідав екологічний маркетинг.
Розробка сучасних еко-брендів та популяризація здорової продукції – це вимога часу. Своїми ідеями студенти навіть можуть допомогти розвитку малого бізнесу, розповідають представники екологічної організації «Мама-86».
Сьогодні професія маркетолога - на третьому місці за затребуваністю на ринку праці. Вдало розрекламувати продукт чи розробити бренд неможливо без творчого бачення та нових ідей. Окремим видом маркетингу є соціальна реклама.
Тож, креативу майбутнім товарознавцям та маркетологам вистачає, як і можливостей реалізувати свій талант на ринку праці, адже без реклами в сучасному світи – нікуди.
Loading...

Новина дня

Вранці – гроші, ввечері – стільці: хмельницьке ДАБІ не відстоює скасовані містобудівні, бо немає грошей Наразі відомство не сплатило судовий збір, аби подати на апеляцію рішення Хмельницького окружного суду, котрий 6 жовтня відмінив скасування містобудівних ТЦ «Проскурів». Нагадаємо, в серпні Держархбудінспекція скасувала дію семи містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки у місті Хмельницькому по вулиці Прибузька, 5/1, де планували звести так зване «Спортсіті».

Останні новини

18:16
Сергій Пісоцький: уже майже півроку на Хмельницьку федерацію тхеквондо чиниться рейдерський тиск  
17:59
Вранці – гроші, ввечері – стільці: хмельницьке ДАБІ не відстоює скасовані містобудівні, бо немає грошей  
14:53
У Кам’янці автівка врізалася в електроопору. Є потерпілий У крові водія виявили 1,15 проміле алкоголю... 
11:44
У Хмельницькому вшанували Героїв З нагоди Дня Гідності та Свободи відбулося покладання квітів.... 
09:58
У Хмельницькому покусали поліцейського (ФОТО,ВІДЕО) Нічне патрулювання завершилося для одного з полісменів ... 
18:00
Хмельницькі спортмени бойкотують Замість рингу – Майдан Незалежності, замість спортивного знаряддя – плакати. На централь... 
14:25
Водії-пересічники перекрили трасу Хмельницький-Вінниця Пару десятків автівок з іноземними номерними зн... 
13:39
Терміново потрібна допомога 20-річному хмельничанину, аби подолати рідкісну хворобу  

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 20 листопада
  Зима – як сніг на голову, як патрульні ловили порушників та бекстейдж підсу...
21.11.2016 10:49
Тележурнал Відродження. Випуск № 36
  
18.11.2016 15:15
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
18.11.2016 12:41
Досить. Ефір від 16 листопада
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. ...
17.11.2016 10:47