Фестиваль вуличного футболу 3*3 триває

«Авангард», «Фаворит», «Титан» та «Спортлідер». Ці та ряд інших команд беруть участь у другому фестивалі вуличного футболу 3*3. Започаткували змагання минулого року, щоправда тоді переможця визначали у одне коло. Цьогоріч схема змінилася. Перший етап турніру відбувся на День Конституції України, другий – у кінці липня.

Ще один «плюс» цьогорічного фестивалю – три етапи. Якщо минулого року команда не змогла приїхати – як кажуть, залишалася поза грою. Цьогоріч – ситуація абсолютно інша. Заявки на участь можна подавати на будь-який етап та, при цьому, навіть, претендувати на призи.

Власне, так і зробили авангардівці. У першому етапі команда участі не брала. Тепер впевненими перемогами наздоганяють упущені залікові бали.

На перемогу у турнірі сподіваються і малі спортлідери. Кажуть, командна гра та відпрацьовані комбінації у цьому – допомога. Перші кроки до омріяного золота хлопці вже зробили. Попередньо, спортлідери здолали команду титанів.

Третій і фінальний етап заплановано на День Незалежності. Власне, за підсумками усіх і визначать чемпіона фестивалю вуличного футболу.

Місце дислокації незмінне – спортивний майданчик у парку Франка. Ганяти у футбол тут будуть з ранку і, майже, до самісінького вечора.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Бути журналістом, телеведучим та знімати відеоролики. У Хмельницькому стартувала дитяча медіа-школа

Вже через місяць батьки цих діток побачать їх по той бік екрану. При цьому, не ...