Якби не війна. У Хмельницькому презентували фотовиставку про бійців АТО

Волонтерський фотопроект «Якби не війна» презентували у Хмельницькому. Відкриття виставки відбулось, символічно 14 жовтня, в день захисника України. «Якби не війна» – фото-проект світлин людей, які побували у зоні збройного конфлікту. Ініціаторами створення проекту стали волонтери столичного військового шпиталю. Кажуть, за час роботи у шпиталі почули безліч зворушливих історій від бійців і вирішили, що про них повинні знати всі.

Робота над проектом тривала весь 2016 рік. Фотопроект складається з 8 тематичних блоків. Серед яких – фотопортрети та короткі історії закоханих бійців, розповіді і світлини матерів із синами, які захищають Україну, окремий блок присвячений бійцям, які загинули захищаючи Україну. Хмельничани, які відвідали виставку переконані, створення таких проектів  – нагадування про те, що війна не десь далеко. Що кожен, хто вирішив захищати свою Батьківщину – герой, і їх потрібно знати в обличчя.

Організатори погоджуються, таких проектів повинно бути більше.

На  виставку організатори привезли і книгу. У ній є історії про кожного героя, який є на світлинах.  Кошти від реалізації книги волонтери спрямовують на допомогу родинам загиблих, на ліки для поранених у шпиталі, а також на потреби військових на передовій. Переглянути світлини усі бажаючі зможуть до 22 жовтня.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Казкар Сашко Лірник дав майстер клас хмельницьким студентам та почитав казки дітлахам

Сашко Лірник приїхав до Хмельницького аби навчити студентів мистецтву оповіді. Сам автор каже, мріє, аби ...