«Гетьман» гратиме за Хмельницький

Вівторок, 18 серпня 2015, 17:22
Нова команда-нові надії. Ентузіасти взялися відроджувати футбол на Хмельниччині.
Нова команда-нові надії. Ентузіасти вкотре взялися відроджувати футбол на Хмельниччині. Свою першу гру на футбольному полі нещодавно відіграла новостворена команда Хмельницького «Гетьман». Так місто отримує всі шанси відродити колишню футбольну славу. Щонайменше у цьому переконаний ініціатор створення нової команди майстрів другої ліги.
У футбольних колах Олексія Касіча називають кризовим менеджером. Професійний педагог, футболіст, тренер, успішний керівник футбольних клубів та команд. Завдяки йому 25 років тому хмельницька футбольна команда «Поділля» збирала повні стадіони. Тож тепер відродити команду майстрів для Касіча - справа честі.
 
Бажання створити і тренувати в Хмельницькому команду професіоналів виникло давно. Підштовхнув до рішучих дій футбольний кубок аматорів. Тож нещодавно новостворена команда з Хмельницького зіграла з львівською «Рух. Винники». Приймаючи рішення, прагнули, не так перемогти, як здобути досвід. Фахівець переконаний - команда має усі шанси на успіх.
У складі - спортсмени із Житомирської та Хмельницької областей. Невдовзі «Гетьман» знову зіграє із командою «Рух.Винники». Втім, аби провести матч, дати новій команді путівку в життя, організатори змушені були дертися через справжні бюрократичні терни.
Та, як відомо, світ не без добрих людей. Підтримку пан Олексій, таки знайшов. Допомогли з організацією в обласній федерації футзалу. Однак, найбільше сподівань покладають на уболівальників - лише з їхньою підтримкою може відродитися футбол на Хмельниччині.
Чергова футбольний поєдинок «Гетьмана» відбудеться 19 серпня о 18 годині на міському стадіоні «Поділля».

Новина дня

Колишній головний правоохоронець Кам’янця – Володимир Калашнік очолив Хмельницький міський відділ поліції У Хмельницькому – новий очільник поліції. Крісло головного правоохоронця обласного центру посів колишній начальник Кам’янець-Подільського міського відділу.

Останні новини

18:17
«Стеж за грошима» в Хмельницькому Де знайти депутата? «Стеж за грошима» представили карту громадських приймалень у Хмельни... 
18:08
Як у Районній раді Миколаївську школу переназивали На сесії Хмельницької районної ради запропонували присво... 
18:00
Колишній головний правоохоронець Кам’янця – Володимир Калашнік очолив Хмельницький міський відділ поліції  
15:35
Завершився обласний турнір «Олімпійські надії» зі спортивної гімнастики Участь у ньому ... 
13:42
Керівники депутатських фракцій у Хмельницькій міськраді та громадські активісти обговорили стратегічні пріоритети розвитку міста  
12:48
Для запобігання рибного браконьєрства створюються рибні біржі Обсяг незаконного ринку складає 20... 
11:51
На Хмельниччині представили двох нових начальників поліції Обидва працюватимуть з приставкою «тимч... 
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +.... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
03.03.2016 10:49
Програма Досить. Запис прямого ефіру від 2 березня.
   Тема ефіру - браконьєрство
03.03.2016 09:58
Анонс програми "В полі Зору"
  Авторська програма Ганни Лернатович “В полі зору”. Як Старокостянтинівським тепловикам вдається втр...
02.03.2016 15:11
Момент істини. Запис прямого ефіру від 1 березня.
  Гість студії - секретар Хмельницької міської ради Михайло Крив...
02.03.2016 10:49