У Старокостянтинові презентували книгу Тетяни Бондарчук

Середа, 10 вересня 2014, 17:04
Вже минуло більше ніж півроку з дня жорстокого розстрілу людей на Майдані. Проте біль втрати рідних неможливо заспокоїти. У 53-й День народження Героя Небесної сотні Сергія Бондарчука його дружина презентувала книгу, яку присвятила коханому.
Вона вже більше ніж півроку живе пам'яттю про свого чоловіка. Тетяна Бондарчук втратила коханого 20 лютого. Тоді снайперська куля поцілила її Сергієві прямо у серце на вулиці Інститутській, коли він виносив поранених. Протягом усього часу з дня його загибелі пані Тетяна писала вірші? присвячені коханому чоловікові та його побратимам, тепер уже по Небесній сотні. Продовжує і справу його життя.
9 вересня у Старокостянтинові книгу Тетяни Бондарчук “Кохання розстріляне снайпером” представили широкому загалу. Під час презентації дружина Героя ділилася спогадами про чоловіка, розповіла історію їхнього кохання та подружнього життя. Пані Тетяна наголосила на тому, що Сергій Бондарчук був справжнім націоналістом, вірним побратимом для своїх однодумців – свободівців. А як педагог вчив учнів любити Батьківщину, не цуратися та шанувати своє. Нині, у час коли продовжують гинути українські герої, потрібно рішуче зупинити агресора. Шлях до цього лежить через введення у зоні проведення антитерористичної операції воєнного стану. У цьому переконаний лідер українських націоналістів Олег Тягнибок.
На презентацію книги, яка відбувалася у 53-й День народження Сергія Бондарчука, прийшли численні гості – це друзі родини, учні Сергія Бондарчука, колеги, і просто містяни котрі шанують пам’ять старокостянтинівського вчителя, який своє життя віддав за українську державу.
Книга Тетяни Бондарчук “Кохання розстріляне снайпером” видана коштом Всеукраїнського об’єднання “Свобода”. Сьогодні, коли в Україні йде війна потрібно берегти та шанувати пам’ять про наших героїв, які поклали своє життя для того аби наша держава стала сильною та могутньою.
Олег Тягнибок передав Тетяні Бондарчук золотий значок – найвищу нагороду Всеукраїнського об’єднання “Свобода” . Вона присвоєна Сергієві Бондарчуку посмертно. 

Новина дня

53 роки 8-у окремому полку спеціального призначення Гордість України – 8-ий окремий полк спеціального призначення відзначає 53-у річницю з дня створення

Останні новини

10:56
Шановні молоді громадяни України! Захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності нашої де... 
10:24
Хмельницькі ринкарі блокували Рівненський апеляційний господарський суд Рівненських су... 
18:15
Як у Хмельницькому стати св. Миколаєм? Завітайте до ялинки бажань У Хмельницькому діє благодійна ... 
18:01
“Кіборг” Олександр Бондар з Хмельниччини отримав нагороду за захист незалежності України  
17:37
Експеримент ДАІ: у Хмельницькому проведуть ревізію дорожніх знаків У Хмельницькому проведуть ... 
17:11
У Хмельницькому волонтери збирають солодощі для дітей з інтернату. Купіть цукерки!  
15:33
Хмельницькі перевізники почали шантажувати владу підвищенням вартості проїзду Хме... 
15:18
У Хмельницькому проведуть святкове дійство «Новорічне марення»  

Ексклюзив

Концерт на підтримку української армії
  Гурт STANZA
18.12.2014 10:07
Спортцентр
  Випуск від 15 грудня 1. Поразка Спортлідера+ від Урагану 2. Огляд інших матчів 10-го туру...
16.12.2014 09:56
Позиція
  Про новий Парламент і ситуацію на сході
10.12.2014 18:21
  Народний депутат України Семен Семенченко про те, чи варто призначати на керівні посади у комітетах депутатів, які голосували за закони від 16 січня...
09.12.2014 18:11