Кубок Гончара-2015

Понеділок, 16 березня 2015, 16:53
Дитячі емоції та захоплююча гра – у Хмельницькому закінчився Кубок Гончара з футзалу.
Три тижні захоплюючих поєдинків у спортивних залах міста. Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара вже втретє збирає дітвору. Понад тисяча учнів навчальних закладів міста крок за кроком наближались до однієї мети – стати переможцем найпрестижнішого турніру у Хмельницькому. Вони віддали усі сили та показали усе, на що здатні. І хоча переможець лише один, усі учасники залишились задоволеними.

Фінальний матч у молодшій віковій групі, а не паркеті – зірки світового футболу. Принаймні на футболках ось цих хлопчаків прізвища Роналду, Руні. Це команда 17-го ліцею, а не збірна світу. Хоча іноді ці юні таланти демонстрували майстерність та виваженість, яка у майбутньому їм повинна допомогти також стати зірками світового класу. Це – Дмитро Гарабажиу, хоча на паркеті він Вейн Руні. І Дмитро попри свій вік таки нагадує лідера англійської команди Манчестер Юнайтед.
А от у Гліба Савчука кумир Крішітану Роналду. Хоча на майданчику хлопець виконує зовсім інші функції – грає на позиції останнього захисника. За увесь турнір хлопець награв і на перемогу своєї команди у фіналі, і на звання кращого захисника Кубку Гончара.
Підопічні Олександра Іванішена з такими зірками у складі просто не могли не виграти Кубок у молодшій групі. Після першого тайму 17-ий ліцей забив 6 голів 12-ій школі. УК другому таймі команди ще по разу відзначились у воротах суперника і у підсумку - 7-1.
У фіналі старшої групи боротьби як такої також не вийшло. Учні 14-ї школи просто знищили суперників із НВК №10 ще у першому таймі. У другому ж футзалісти у малиновій формі спробували відродити інтригу. І в них це майже вдалося – вони відквитали один гол, а потім забили ще раз. Але арбітри друге взяття воріт відмінили, оскільки під час виконання вільного удару м’яч не зачепив жодного гравця. Ще один суперечливий епізод стався, коли учні 14-ї школи забивали свій 4-ий гол. Ймовірно був напад на голкіпера, але свистка суддівського не дочекались.
Кубок Гончара запам’ятався не лише футзалом як грою, але й тематичними конкурсами. Готувались до турніру не лише гравці, але й групи підтримки. Як такого конкурсу серед дівчат не було, їм усім подарували оплески вболівальники а організатори – солодкі подарунки.
Кубок Гончара залишив чимало позитивних емоцій. Зараз футзал – єдиний вид спорту, який розвивається на Хмельниччині. Особливо тішить підтримка дитячого, адже сьогоднішні юні зірочки – це майбутні зірки. І не лише для команди Спортлідер+, а й для всього українського футзалу.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54