Хмельницький госпіталь ветеранів війни отримав сучасну палату

Понеділок, 20 лютого 2017, 17:10
В Хмельницькому госпіталі інвалідів війни проходить лікування 320 пацієнтів, з них 42 – учасники АТО. Нещодавно лікувальний заклад отримав нову сучасну палату.
Для воїнів – підтримка, для ветеранів піклування. У Хмельницькому госпіталі ветеранів війни відкрили сучасну палату.
З турботою про людей похилого віку. Хмельницький госпіталь інвалідів війни отримав нову сучасну палату. Реабілітацію у медичному закладі проходять і учасники АТО. Тож для захисників тут створені всі умови для процедур та відновлення здоров’я. А ще у стінах госпіталю готуються до впровадження медичної реформи. На зустріч із медиками завітав народний депутат України Сергій Лабазюк. Парламентар вислухав звернення та пропозиції людей у білих халатах.
 
Затишна палата – для потреб ветеранів. У Хмельницькому госпіталі відтепер є сучасна кімната для пацієнтів закладу. Благодійний фонд Сергія Лабазюка посприяв її облаштуванню – на ремонт було витрачено більше 60 тисяч гривень. До того ж, аби дні лікування проходили швидше, парламентар подарував сучасний телевізор у палату. Нині у закладі знаходиться більше трьохста ветеранів. Серед них – і Анатолій Лучинський. Каже, задоволений умовами перебування, адже не вперше тут підліковується.
За час проведення антитерористичної операції мають змогу пройти реабілітацію в закладі і військовослужбовці, що отримали поранення. Таких тут перебуває більше сорока.Та кількість бажаючих потрапити на денний стаціонар постійно зростає, кажуть лікарі.
Сучасна медицина потребує реформ. Останнім часом лікарі обговорюють нововведення в галузі. Та робити якісною охорону здоров’я потрібно комплексно – разом із інфраструктурою та продуманою програмою.
Саме про проблеми та перспективи розвитку медицини на Хмельниччині говорили лікарі на зустрічі з народним депутатом Сергієм Лабазюком, котра відбулася у стінах госпіталю для ветеранів. Працівників галузі цікавили питання матеріального забезпечення та реформування усієї ланки надання послуг для пацієнтів. До того ж, децентралізація змушує фахівців на місцях самим задуматися над розширенням пропонованих послуг.
Як запевнив парламентар, зі свого боку зробить усе можливе, аби у комітеті Верховної Ради розглянули питання про госпітальні округи. Адже їх формування може залишити сільське населення без повноцінного обслуговування.
І це лише початок. У фонді народного депутата зазначають, 2017 стане роком здоров’я. Тут уже розробили план з підтримки сфери медицини, в рамках якого планується оновлення ще одного відділення у Волочиській районній лікарні. Планують встановити ряд спортивних майданчиків, та спільно з керівниками спортивних секцій та підвідомчих установ розробили перспективний план розвитку галузі у Волочиському та Хмельницькому районах.
Loading...

Новина дня

Вітчизняні кінологи переймали європейський досвід Чотирилапі митники демонструють свій хист. У Хмельницькому завершився навчальний семінар для кінологів та прикордонників. Його учасники мали можливість ознайомитися з новітніми практиками закордонних колег. А у практичній частині собаки довели – для контрабандистів при перетині кордону немає жодних шансів.

Останні новини

17:19
Більше 200 байкерів приїде у Хмельницький відкривати мото-сезон У місті вони проведуть декілька акц... 
17:01
Нідерландські танцюристи вчитимуть “Гопак” разом із “Козаками Поділля” В Україні зні... 
16:19
Вітчизняні кінологи переймали європейський досвід Чотирилапі митники демонструють свій хист. У Хмельницько... 
11:52
Загальноміський суботник у Хмельницькому перенесли на інший день Заходи відбудуться у всіх мік... 
18:01
Перевізниками Хмельницького району зацікавився антимонопольний комітет Орган виніс сво... 
16:27
Депутати обласної ради звернулися до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо мирного врегулювання суспільно-політичної ситуації, що склалася в Україні  
12:43
На Хмельниччині мобільні групи контролюють ситуацію із розповсюдження африканської чуми свиней  
11:51
До Хмельницького привезуть яворівську іграшку-забавку На виставці майстри представлять близько 300 роб... 

Ексклюзив

Тележурнал ”Відродження ”. Випуск № 55
  
17.03.2017 14:29
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 16 березня
  Гість студії - Володимир Гончарук - заступник Хмельницького м...
17.03.2017 09:59
Досить. Запис прямого ефіру від 15 березня
  Гість студії - Олександр Чорнієвич - директор Департаменту архітектури, мі...
16.03.2017 09:54
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.03.2017 14:34