У Волочиську відбувся передвелекодній ярмарок

Понеділок, 10 квітня 2017, 16:19
Традиційно до Великодніх свят у Волочиську відбувся святковий ярмарок. Вже кілька років його проводить група компаній VITAGRO спільно з народний депутатом України Сергієм Лабазюком. Ціни приємно здивували людей і менш ніж за дві години продукція була розпродана. Такі заходи відбуваються систематично в межах області та спрямованні на соціальну підтримку населення.
Традиційно напередодні Великодня, пройшов сільськогосподарський ярмарок, головними організаторами якого стали народний депутат України Сергій Лабазюк, його благодійний фонд «Ми поруч» та група компаній «VITAGRO». Цього разу такі торговиці відбулися у Волочиську та у Хмельницькому районі.
Ціни дійсно приємно дивують. Продукція на прилавках різноманітна, можна побачити і овочі, і фрукти, і м’ясні вироби. До прикладу яблука можна було купити по 8 гривень за кілограм, овочі коливалися від 2 гривень і вище. Цукор коштував 650 гривень за мішок.
 
Такі ярмарки стали для Волочиської громади традицією, адже тут можна закупити необхідні продукти за ціною від виробника, яка значно нижча від ринкової. За якість відповідають – а тому вже за півтори години, розпродали понад тону овочів. Та й інша продукція на прилавках не затрималася.
Не оминули у фонді Сергія Лабазюка і Хмельницький район. Цього року, перед Великодню торговицю вже відбули у с. Копистин.
Репутація випередила себе. Не дивлячись та те, що такий ярмарок у Копистині проводився вперше за декілька років, людей тут було достатньо. Продавці за годину продали майже все заготовлене м'ясо. Люди ж кажуть, задоволені цінами і навіть готові близько години чекати у черзі.
Продукція від «VITAGRO», а пригощання від фонду «Ми поруч». Організатори подбали, аби і дорослі і малі не лише добре прикупили продуктів до святкового столу, а й поласували смаколиками. Цього разу усіх охочих пригощали ухою та пиріжками.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54