Спокій та затишок для жителів Богданівців

Вівторок, 11 квітня 2017, 17:03
Безпечно, надійно та затишно. Саме так тепер стало у під’їздах кількох багатоквартирних будинків селища Богданівці Хмельницького району. В рамках програми розпочатої ще минулого року, встановлені декілька десятків років тому двері, за підтримки народного депутата України Сергія Лабазюка, замінили на нові - металеві.
Галина Іванівна проживає в цьому будинку чверть століття. Якщо із ремонтом під’їзду мешканці впоралися самі, то із заміною вхідних дверей завжди були проблеми. Жінка каже, старі двері не допомагали ні від холоду, ні від непроханих гостей. Тепер із новими стане надійно та безпечно. За підтримки народного депутата України Сергія Лабазюка старі та пошарпані двері замінені на металеві з кодовим замком.
 
  Жителі цих будинків переконують, майже кожного дня боряться із бродячими тваринами, які є частими гостями в їхніх під’їздах. Володимир Юхимович працює в місцевому ЖЕКу. Чоловік розповідає, ця допомога від народного депутата важлива і для житлово-експлуатаційної контори, адже самотужки установа не змогла б провести такі роботи.
Акція із заміни вхідних дверей у під’їздах багатоквартирних будинків розпочата ще рік тому. Нею вже охоплено близько сорока багатоквартирних будинків у селах Хмельницького району.
Така ж програма із заміни дверей вже проведена і у місті Волочиськ. Минулого року у гуртожитках там встановили 10 дверей.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04