Вогнеборці відзначили День пожежної охорони

П'ятниця, 14 квітня 2017, 15:31
Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом Президента України встановлено професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня. Напередодні професійного свята у хмельницьких рятувальників відбулось урочисте зібрання. Вогнеборці, ветерани, пенсіонери пожежної охорони вітали один одного та розповідали про професію, яка їх об’єднала та для більшості стала сенсом життя.
17 квітня відзначається професійне свято – День пожежної охорони. Це свято тих, хто щодня ризикуючи власним життям, рятує сотні інших, ліквідовує пожежі, наслідки стихії. Один день роботи вогнеборців-рятувальників – це сотні ліквідованих пожеж, десятки врятованих життів, будівель та техніки, знешкоджених боєприпасів. 14 квітня, напередодні Дня пожежної охорони, на урочисте зібрання до Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області завітали вогнеборці, ветерани та пенсіонери пожежної охорони. Перший заступник начальника Головного управління Дмитро Бондар привітав усіх зі святом, побажав спокою і витримки, життєвої енергії й стійкості духу в справі служіння державі та народу України.
Тим часом ветерани-вогнеборці кажуть, що разу як чують тривожні сигнали сирени, або повз них мчить пожежний автомобіль, щемить серце, бо не з чуток знають, що таке боротися із полум’ям за людські життя.
За самовіддану службу та бездоганне виконання професійних обов’язків кращі вогнеборці, ветерани та пенсіонери пожежної охорони були нагороджені почесними грамотами, подяками та цінними подарунками від Хмельницької облдержадміністрації, обласної та міської рад і Головного управління.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04