Правильний діалог зі ЗМІ

Вівторок, 18 квітня 2017, 17:27
Правильний діалог зі ЗМІ навчала налагоджувати журналістка із Києва, організатор різних заходів. Хмельницький для неї рідне місто, оскільки своє дитинство провела саме тут. Тому хоче, аби про нього почули туристи в Україні та приїздили на наші фестивалі. Нині ж обговорювалися конкретні поради для правильної організації і контактування із засобами масової інформації.
Вже п’ятий рік поспіль Хмельницький молодіжний клуб розвитку запрошує на Gree Fest. Цьогоріч організатори підійшли до поширення інформації креативно. Аби розповісти про фестиваль та рідне місто в цілому по Україні, запросили журналістку із Києва. Тим самим вкотре намагаються привернути увагу суспільства до створення молодіжного парку. Наталка Щука у своїй лекції навчала правильному діалогу із засобами масової інформації.
 
Лекція несе в собі навчальний характер із конкретними порадами - як організатори можуть співпрацювати зі ЗМІ, як правильно піарити свій фестиваль, як написати цікавий прес-реліз, який не викинуть у смітник.
У Хмельницькому впродовж року проходять різноманітні фестивалі. Та широкої слави вони не здобули. Одною із причин Наталка називає погану підготовку до піар-компаній.
Отож, будемо сподіватися, що такий підхід до організації інформаційного простору дасть очікувані плоди, і вже цього літа про хмельницький фестиваль дізнаються у інших областях України. І, найголовніше, завітають на GreenFest особисто.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04