Хмельницькі артисти знову збираються для допомоги дитині

П'ятниця, 21 квітня 2017, 17:09
Сергій Швець зі Старокостянтинова має важку недугу – остеосаркому, рак кістки. На лікування хлопця потрібні великі кошти, яких у родини немає. Подільські благодійники небайдужі до чужої біди, беруться разом врятувати життя.
Він мріяв стати офіцером, проте важка недуга стала на заваді. У 15-річного Сергія Швеця діагностували рак четвертої стадії, після вступу до військового ліцею. Нині юнак на лікарняному ліжку, а рідні та друзі шукають кошти для його лікування, адже через хибний діагноз лікарів було втрачено дорогоцінний час.
 
Аби зібрати кошти для лікування хмельницькі артисти та волонтери організовують концерт. Благодійники кажуть в Україні є висококваліфіковані лікарі, котрі можуть і вміють лікувати рак, тому й перевагу надають вітчизняній медицині.
Один з головних чинників одужання – це позитивний настрій, як хворого, так і його близьких, каже волонтер Артем Харченко. Він успішно поборов онкологію. Минулоріч на подібному дійстві для порятунку його життя зібрали близько 75 тисяч гривень. Завдяки резонансу в суспільстві, кошти надсилали і на рахунок батьків хлопчика. Нині Артем готується підтримати свого земляка, та співатиме для нього.
Благодійний концерт для збору коштів на лікування Сергія Швеця відбудеться 26 квітня у Хмельницькому. Участь у ньому візьмуть гурти «Моторола», «Станза», вихованці акторської школи «Пармезан», артисти Мистецької сотні «Гайдамаки», команда КВК «Отдыхаем вместе».
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04