«Коли приходить темрява»

П'ятниця, 21 квітня 2017, 17:48
Жовто-чорна стрічка та місце злочину. Молода письменниця із Рівного привезла до нашого міста свій новий детективний роман. Рукопис чекав на полиці понад п’ять років, аби зараз вийти в друкованому вигляді. У допомозі став письменний конкурс «Коронація слова», на який Ксенія відправила твір. ЇЇ особисто було відзначено премією «Золотий пістоль». Філолог за освітою та любителька детективів, у своїй книзі відтворила класику жанру яка залюбки полоскоче нерви любителям чтива.
Для любителів полоскотати собі нерви молода письменниця із міста Рівного презентувала власну книгу «Коли приходить темрява». Книга написана у стилі детективного роману. Та кохання там ви не зустрінете. Письменниця вирішила показати заплутану історію, у якій довгий час головні герої шукають вбивцю. А він - завжди поруч. Надихала письменницю Агата Крісті своїм вмінням закручувати сюжетну лінію.

Ксенія - лауреатка конкурсу «Коронація слова - 2016» і володарка премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль», яку отримують за трилери, детективи, жахи. Після нагороди авторка книги отримала пропозицію надрукувати власну працю, яка понад п’ять років лежала на полиці.
Олексій прийшов на презентацію вже прочитавши книгу. Свого захоплення не приховує та каже, обрав твір для себе через рецензію вже відомого сучасного українського письменника.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04