25-річний ювілей відзначає Хмельницька музична школа №3

Середа, 26 квітня 2017, 17:39
Нині там навчається більше чотирьох сотень дітей. Усі – цілеспрямовані, творчі особистості, котрі прагнуть пов*язати своє життя з мистецтвом. З нагоди ювілею вони улаштували особливий концерт, на який, до слова, завітало чимало гостей.
Вони чекають на свої виступи й не приховують хвилювання. У них сьогодні особливий концерт. Музичній школі номер три, де хлопці й дівчата творчо себе реалізовують, нині – двадцять п*ять. Для дітей цей заклад став рідним, бо тут проводять вагому частину свого життя. Хтось вчиться грати на інструментах, хтось - вправно рухатися та співати, а хтось пізнає мистецтво малюнку.
 
У музичній школі Ангеліна Алчевська навчається уже третій рік. Дівчинка прагне пов*язати своє життя із мистецтвом. Результати клопітких занять, каже, уже відчула на собі.
Досягати творчих висот дітям допомагають їх викладачі. Педагогічний колектив закладу – це, майже, півсотні фахівців. Усі вони – живуть мистецтвом. Тому прагнуть поділитися майстерністю з молодшим поколінням.
Вихованці музичної школи живуть активно. Їх навчання не обмежується стінами закладу. Повсякчас діти дають благодійні концерти. Свої виступи присвячують бійцям АТО, дарують тепло тим, хто його потребує.
Попереду, каже директор, чимало планів. Заклад воліють реорганізувати й створити школу мистецтв. Невдовзі у навчальному приміщенні добудують і третій поверх. Там відкриють актову залу.
Ювілей, ти часом, відзначають у актовій залі 28 школи, що на Озерній. Привітати творчий колектив прийшло чимало друзів. Серед них – батьки, викладачі мистецьких закладів Хмельницького, міські посадовці й помічник народного депутата - Сергія Лабазюка.
Ну, а колектив музичної школи, своєю чергою, підготував для гостей чимало творчих номерів. Відзначили ювілей у святковій, а головне – дружній атмосфері.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04