Ретро- та етно-весілля у Хмельницькому

Четвер, 04 травня 2017, 17:03
від обраної локації та становить від 1100 грн. до 1690 грн. Підводка: Музей-студія фотомистецтва та внутрішній двір дитячої школи мистецтв. У Хмельницькому відгуляли ретро- та етно-весілля. Урочисті церемонії відбулися у рамках пілотного проекту «Шлюб за добу». Нагадаємо, стартував проект у Хмельницькому у кінці квітня. Тепер, аби офіційно зареєструвати шлюб, майбутні наречені не чекатимуть місяць. Одружитися можна за декілька годин.
До цієї хвилюючої миті Сергій та Анна зустрічалися більше року. Розповідають, весілля планували давно, та, навіть, на літо мали б одружуватися, втім коли почули про шлюб за добу – чекати не стали.
Серед чотирьох локацій обрали експозиційну залу Музею-студії фотомистецтва. Її затишна атмосфера та шоколадно-бежевий інтер’єр дозволяють реєструвати шлюб у стилі ретро.
 
А це внутрішній дворик школи мистецтв. Весілля тут гуляють у стилі українських традицій.
Серед запропонованих локацій та стилістики Андрій та Сніжана обрали етно. Саме таким бачили своє весілля молодята. Як і попередня пара, зустрічалися більше року та на літо планували весілля, втім, коли запропонували їм експрес-шлюб – одразу ж погодилися.
Тепер, молоде подружжя усім закоханим парам радить не вагатися, а швидше брати свою другу половинку та одружуватися за добу.
Нагадаємо, це чотири локації - класичне весілля у міській раді, європейське у художній школі, ретро-весілля у Музеї-студії фотомистецтва або етно у внутрішньому дворику школи мистецтв. Відтепер, аби офіційно зареєструвати шлюб, майбутні наречені не чекатимуть місяць. Одружитися можна за декілька годин – зручно, швидко та без зайвої паперової тяганини. Як кажуть, сьогодні – пропозиція, завтра – весілля.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

16:39
Професійний тамада – запорука гарного свята Ведучими весіль не народжуються, ними стають. І це факт, тому що баж... 
15:46
Розмова-уточнення про сучасне мистецтво У Хмельницькому відбулася розмова-уточнення із подолянкою Анітою Немет. Голо... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  
10:53
"Веселі старти" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей 26 травня 2017 року обласний центр фізичного здор... 
09:54
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:27
Громадські активісти пікетували управління патрульної поліції міста Ні – переслідуванню єв... 

Ексклюзив

"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54
Підсумковий випуск новин від 3 червня
  Як голосують хмельницькі депутати, Хмельницький отримав щорічний рок-фестиваль та...
07.06.2017 13:39