Звітний концерт студентів музичного училища ім. В Заремби

П'ятниця, 05 травня 2017, 17:16
Найкращі студенти на великій сцені. Перед травневими святами студенти музичного училища імені Володимира Заремби влаштували звітний концерт. Участь приймали найкращі, серед який були симфонічний, духовий, естрадний, камерний та народний оркестри. Музичні твори виконували як колективами, так і сольними програмами. Жанрову палітру обрали різнопланову, яка задовольнить любого слухача.
20 учасників камерного оркестру на сцені виконали дві композиції. Колектив існує майже три роки, у своєму репертуарі мають безліч композицій - як класичних, так і сучасних. У виконання студенти вкладають душу. І для того, щоб музика звучала якісно, тренуються близько шести годин на день.
У звітному концерті приймають участь найкращі колективи Хмельницького музичного училища ім, В. Заремби. Таким чином вони звітують перед слухачем про вдалий навчальний рік. Аби зробити виступ колоритнішим, виконують композиції у різних жанрах.
Керівництво музичного училища ставить перед собою мету виховати гідних українських музикантів. Через їхню працю показати класичну музику із найкращої сторони. В основі свого звучання музика містить мудрість та досвід минулих епох.
Для студентів виступи на сцені - чудовий привід перевірити свої здібності. А для слухачів - вкотре насолодитися чудовими класичними композиціями у виконанні молодого покоління.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04