$og_value) { ?> ексклюзив, ексклюзивно, новини, новини хмельницький, події хмельницький, політика, економіка, відеорепортажі, фоторепортаж ">
m_auth->uid==0) { ?> Авторизація    Вийти m_auth->login_user->accessmode>0) {?>

Вшанування ветеранів у Волочиську

, 10 2017, 11:41
Пам*ятати, щоб перемогти. 9 травня і у Волочиську вшанували подвиг ветеранів Другої світової війни. Що таке бойові дії родина Розвод знає не лише з розповідей. Перемогу над нацистами їхній дід зустрів у Відні. А от онукові та правнукові довелося братися за зброю, та наслідуючи приклад предка боронити свою землю, за часів української незалежності.
Батько Сергія – Роман пішов до війська під час четвертої хвилі мобілізації. У складі 95 бригади пройшов найгарячіші точки Донбасу, пізніше підписав контракт. Військовий каже, про урок мужності від ветеранів Другої світової забувати не можна. Вони захистили свою землю від загарбників, і сьогодні теж саме доводиться робити їхнім нащадкам.
 
У Волочиську вшанувати безсмертний подвиг ветеранів, котрі перемогли нацизм прийшли сотні містян. Від фашистських загарбників район був звільнений 23 березня 1944 року. Свої життя за Перемогу віддали 6390 місцевих жителя. Страшні події того часу кривава рана на сторінках книги української історії, адже подих війни не минув жодної української родини.
Нині на Волочищині мешкають 36 учасників Другої світової. 9 травня містяни прийшли вшанувати пам*ять їхніх полеглих побратимів до Меморіалу слави що у райцентрі, після чого гучним концертом із фронтовими піснями й танцями відзначили День перемоги. Мешканці Волочиського району зробили величезний вклад у розгром загарбників.
Потішили містян армійськими наїдками. Представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» пригощали охочих фронтовою кашею, пирогами та гарячим чаєм.
Сьогодні у ветеранів Другої світової війни є гідні нащадки, котрі за прикладом дідів – прадідів мужньо боронять свою землю від ворожої навали, як і 72 роки тому заради майбутнього родин, мирної долі малечі.
load->view("social_share_buttons"); ?> .comment-block { padding:20px 0; } .comment { padding: 20px 0 0; } .subcomments { padding-left: 30px } .comment-text { margin-left: 60px; } .comment-header { padding: 0 0 5px; } .comment-user-name { font-weight: bold; } .comment-date { font-style: italic; } .comment-respond-link { padding-top: 5px; display:block} #comment-form-block {padding-top:10px;} #comment-form-close { float:right; display: block; } #comment-error-message {color:#f00;}

Коментарі - 0

*/ ?>
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54
var pid = 14581; */ ?>